FB pixel TP pixel
Šílenější Piráti z Karibiku od Netflixu! Nový dobrodružný seriál má strhující trailer © Netflix

Šílenější Piráti z Karibiku od Netflixu! Nový dobrodružný seriál má strhující trailer

Jestli Netflix něco v posledních letech zjistil, je to skutečnost, že mu dobře fungují pirátské seriály, seriály o hledání pokladu a také anime. Tak proč tohle všechno nesmíchat dohromady v adaptaci jedné z nejpopulárnějších manga sérií současnosti?

Filmové novinky

Japonská manga One Piece vznikla již v roce 1997, dodnes se úspěšně vydává a jedná se o jednu z vůbec nejpopulárnějších sérií, které se v tomto médiu kdy objevily. Není divu, že o značku zavadil i Netflix, který v posledních letech zkusil oživit populární manga/anime značky jako Zápisník smrti, Kovboj Bebop: Lovec odměn nebo Fullmetal Alchemist. Tentokrát by ale chtěl mít v rukách seriálový hit, jenž by mohl těžit opravdu velmi dlouho. Kampaň tudíž oficiálně zahájil již před několika týdny na akci pro fanoušky TUDUM, kde se objevil první teaser. Nyní přikládá pod kotel prvním trailerem, jenž nás značně velkolepě seznamuje se skupinou mladých pirátů, kteří se vydávají za legendárním pokladem, který by z jejich vůdce učinil vládce všech pirátů.

Manga One Piece se už v roce 1999 dočkala animovaného zpracování, které se má potenciálně završit až v roce 2025, sami si tak můžete udělat obrázek o popularitě téhle značky a hlavně o tom, jak dlouho by ji Netflix mohl potenciálně živit i v hrané podobě. První řada seriálu se každopádně dočká 10 epizod, které budou uvedeny najednou již 31. srpna. Již brzy se tak i dosud neznalí diváci seznámí s Monkey D. Luffym, který dokáže své tělo napnout jako gumu a cestuje se Slamákovými piráty za nejslavnějším pokladem a nekonečnou slávou. Sami jsme zvědaví, jestli se Netflixu konečně podaří překlopit mangu a anime do funkční hrané formy. Zatím totiž silně narážel, když předlohy myšlenkově i dějově extrémně redukoval, za což si vysloužil nejedno negativní přijetí u fanoušků.

Zdroj: Variety

 5 560 zobrazení   28 se líbí
Podívejte se Nolanovi do hlavy. Tvůrce Oppenheimera ve videu dokonale vysvětlil geniální Memento
Podívejte se Nolanovi do hlavy. Tvůrce Oppenheimera ve videu dokonale vysvětlil geniální Memento
25.07.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Christopher Nolan patří mezi nejvýraznější filmové osobnosti současnosti a každý jeho film je událostí. Může za to nejen výběr námětů, ale především jejich neotřelé zpracování, které obvykle spojuje motiv času. Ať už film o čase přímo pojednává, anebo se tento prvek výrazně otiskuje do narativní struktury.

Ondřej Sokol baví v novém stand-up speciálu. Připravil si řadu pikantních historek
Ondřej Sokol baví v novém stand-up speciálu. Připravil si řadu pikantních historek
25.07.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Herec a moderátor Ondřej Sokol před lety prokazoval svůj ostrovtip v populární komediální týmovce Partička. Nyní si ho ale můžete vychutnat ve stand-up speciálu na Voyo, kde baví zcela sám svými pikantními historkami.

Nejbrutálnější seriál současnosti odhalil trailer na pokračování. Nová superhrdinka manipuluje s krví
Nejbrutálnější seriál současnosti odhalil trailer na pokračování. Nová superhrdinka manipuluje s krví
25.07.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Zkrátit čekání na novou řadu brutální a nekorektní komiksárny Banda od Amazonu pomůže fanouškům chystaný seriálový spin-off s názvem Gen V. Jeho trailer slibuje, že se s Bandou může v hektolitrech krve, černém humoru i provokativním násilí směle měřit.

Nová česká komedie s Langmajerem dobyla Netflix. Úspěch slaví hned tři tuzemské filmy
Nová česká komedie s Langmajerem dobyla Netflix. Úspěch slaví hned tři tuzemské filmy
24.07.2023 18:40:00 | Filmové novinky

Česká filmová lavina drtí žebříček nejsledovanějších titulů Netflixu. Nejvíce vládnou nové romantické komedie, prosadila se však i novinka Tomáše Magnuska ze série Bastardi. Česko navíc může být pyšné na komediální trvalku.