FB pixel TP pixel
Zombies ovládli svět a naděje neexistuje. Nový trailer Netflixu slibuje hnilobu a depresi © Netflix

Zombies ovládli svět a naděje neexistuje. Nový trailer Netflixu slibuje hnilobu a depresi

Již v polovině října se na Netflix přiřítí další žánrová novinka streamovací služby, která se zároveň stane prvním zombie filmem v historii Filipín. Hutný horor Outside slibuje napínavou atmosféru, všudypřítomnou hnilobu tlejícího masa a také všeobjímající depresi a psychický rozklad hlavy rodiny.

Filmové novinky 4. 10. 2024 16:30 | Filmové novinky

Nový netflixový snímek režiséra Carla Ledesmy, Outside, dorazí na Netflixu už 17. října a první ukázkou slibuje napínavou a děsivou zombie atmosféru v tropickém prostředí. Děj Outside se odehrává v odlehlé provincii na Filipínách, oblasti s malými vesničkami, rýžovými poli a cukrovými plantážemi. Příběh sleduje rodinu, která se snaží uniknout zombie apokalypse tím, že se vrací do otcovského statku z jeho dětství a opevňuje ho, aby udrželi nemrtvé venku.

Zatímco hlavní atrakcí filmu jsou samozřejmě zombies, snímek hodlá tepat i do hlubších témat, jako jsou generační traumata a zneužívání. Ostatně o společenský přesah se zombie žánr snažil odnepaměti a jeho králem nebyl nikdo jiný než slavný George A. Romero. V hlavních rolích zajímavě vypadající novinky Netflixu se představí Sid Lucero jako problematický otec, Beauty Gonzalez jako silná a odhodlaná matka a Marco Masa a Aiden Patdu jako jejich vyděšení synové. Režisér Carlo Ledesma za sebou sice nemá kdovíjak velkou kariéru, mezi hororovými fanoušky se však výrazně zapsal kultovním australským hororem The Tunnel z roku 2021, který natočil jako found footage. Pro Filipínce je snímek o to zásadnější, že jde o vůbec první zombie titul, který v této zemi vznikl.

Zdroj: THR

 80 se líbí
Nový megahit Netflixu je k nezastavení. Thrillerová pecka rekordně válcuje sledovanost
Nový megahit Netflixu je k nezastavení. Thrillerová pecka rekordně válcuje sledovanost
03.10.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Netflix si může gratulovat. Zase jednou totiž trefil pomyslný hřebíček na hlavičku a za málo peněz vydoloval spoustu předplatitelské muziky. Thrillerová novinka režiséra Jeremyho Saulniera totiž zůstává stálicí sledovanosti i po měsíci od uvedení. Něco takového je prakticky neslýchané.

Nejdražší film Netflixu na prvních záběrech. Sci-fi za 300 milionů slibuje robotickou postapokalypsu
Nejdražší film Netflixu na prvních záběrech. Sci-fi za 300 milionů slibuje robotickou postapokalypsu
03.10.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil první záběry ze své chystané sci-fi The Electric State, která je známější jako nejdražší film Netflixu v jeho dosavadní historii. Rozpočet projektu přesáhl 300 milionů dolarů a postapokalyptickou sci-fi s roboty natočili pro platformu režiséři Avengers Joe a Anthony Russo. Ti na projektu pracují již od roku 2017.

Megahit Deadpool a Wolverine už je online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Megahit Deadpool a Wolverine už je online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
02.10.2024 20:00:00 | Filmové novinky

Více než dva měsíce trvalo nejnovějšímu megahitu od Marvelu, aby dorazil online a diváci ho mohli sledovat ve svých obývacích pokojích. Jde o jasný důkaz, že se filmu v kinech dařilo. Ostatně studio Disney volí i velmi specifickou distribuci, která odkládá možnost zapůjčení filmu.

Seriálový Pán prstenů končí. Trailer posledního dílu ukazuje útok Balroga i meč Narsil
Seriálový Pán prstenů končí. Trailer posledního dílu ukazuje útok Balroga i meč Narsil
02.10.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Seriálový Pán prstenů míří do velkého finále, v němž se završí osudy řady obyvatel Středozemě. Druhá řada megalomanského projektu Amazonu vyvrcholí pokračující bitvou o Eregion a zdá se, že trpaslíci nakonec zvládnou dorazit na pomoc elfské armádě. Jejich honba za bohatstvím však uvolní Balroga a Elendil konečně získá slavný meč Narsil.