FB pixel TP pixel
První trailer Pána prstenů odhaluje hrdiny, monstra i bitevní vřavu © Amazon Studios

První trailer Pána prstenů odhaluje hrdiny, monstra i bitevní vřavu

Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se konečně dočkal prvního teaser traileru, který není jen hezkým sestřihem zákulisí či výrobou loga, ale ukazuje reálné záběry postav, monster, situací a samozřejmě bitev.

14. 2. 2022 8:30 | Filmové novinky

Jak už jistě víte, Pán prstenů: Prsteny moci nás zavede do Druhého věku Středozemě do událostí před tím, než byl ukut Jeden prsten a Sauron byl vyhnán do svého temného útočiště v Mordoru. Sledovat budeme osudy různých postav z různých národů, těmi stěžejními však mají být mladší verze Galadriel a Elronda, které doplní nejen trpasličí princ Durin, ale i zcela nové postavy, jako trpasličí princezna Disa, silvanský elf Arondir, lékárnice Bronwyn či před životem prchající člověk Halbrand. Všichni se v traileru dočkají alespoň střípku, včetně nomádských lovců, které jsme viděli na prvních fotografiích minulý týden. Řadě fanoušků určitě neujde, že mnoho postav hrají kvůli diverzitě afroamerické postavy, což mnohým jistě bude vadit, protože fikční svět podle nich musí být jen a pouze bílý jako primalexová stěna. Mnohem zásadnějším zjištěním ovšem je, že ukázaný vizuál vypadá více než dobře a reflektuje mohutný rozpočet přes 200 milionů dolarů. Ano, pořád to vypadá spíše jako seriál, než jako film. Nicméně rozhodně získáte pocit velkoleposti a velké události, o což jde Amazonu a jeho streamovací službě Prime Video především. Jen ty tóny Howarda Shora prostě chybí.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Dwayne Johnson je drsný Black Adam v novém traileru komiksových hrdinů
Dwayne Johnson je drsný Black Adam v novém traileru komiksových hrdinů
13. 2. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. nás novým videem láká na své čtyři letošní DC kinosnímky. A rozhodně se máme na co těšit! Po třiceti letech se vrátí divácky asi nejoblíbenější Batman, po dlouhých odkladech dorazí i jeden milovaný antihrdina a z agenta 007 bude mocný kouzelník, před kterým i Dr. Strange bledne závistí!

Netflix ukázal epickou sci-fi o cestování v čase od tvůrce Stranger Things
Netflix ukázal epickou sci-fi o cestování v čase od tvůrce Stranger Things
13. 2. 2022 11:20:00 | Filmové novinky

Na půli března si Netflix pro své předplatitele připravil hvězdně obsazené rodinné sci-fi dobrodružství. Očekávat můžeme výpravnou podívanou se skvělými triky, charismatické herce a velkou porci zábavy.

Potvrzeno! Daredevil a další marvelovky opouští Netflix
Potvrzeno! Daredevil a další marvelovky opouští Netflix
11. 2. 2022 18:30:00 | Filmové novinky

Nejlepší seriály na Netflixu opouští katalog streamovacího giganta. Daredevil, Jessica Jones a další marvelovské hity budou dostupné už jen do konce měsíce února.

Nejslavnější severský detektiv se vrací na Netflix v temném traileru
Nejslavnější severský detektiv se vrací na Netflix v temném traileru
11. 2. 2022 15:30:00 | Filmové novinky

Již příští týden se na obrazovky předplatitelů vrátí oblíbený švédský detektiv Kurt Wallander, který se v druhé řadě pustí do nového případu. Zároveň se ale bude vyrovnávat se svou temnou minulostí.