FB pixel TP pixel
Hejtři mají smůlu. Seriálový Pán prstenů má připravenou třetí řadu, sledovanost však padla © Amazon Studios

Hejtři mají smůlu. Seriálový Pán prstenů má připravenou třetí řadu, sledovanost však padla

Odpůrci seriálového Pána prstenů s podtitulem Prsteny moci mohou začít smutnit. Zdá se totiž, že navzdory propadu sledovanosti nedojde ke zrušení seriálu a Amazon potvrdí další pokračování. Tvůrci již mají třetí řadu připravenou.

Filmové novinky 6. 10. 2024 12:45 | Filmové novinky

Druhá řada seriálu Pán prstenů: Prsteny moci sice před pár dny oficiálně skončila, mnozí diváci si však kladou otázku, zda bude nejnovější adaptace díla J. R. R. Tolkiena pokračovat, či nikoli. První řada seriálu totiž zahajovala s rekordní sledovaností, která i kvůli nepříliš povedené úvodní řadě padala. Druhá řada aktuálně sesbírala 55 milionů diváků, což je o dvě třetiny méně, než čeho dosáhla řada předchozí. Přesto je Amazon dle slov šéfky svého studia Jennifer Salke s výsledky seriálu spokojený, když se objevuje mezi TOP 5 nejsledovanějšími projekty na streamovací službě Amazon Prime Video a v žebříčku společnosti Nielsen dosáhl na 1 miliardu přehraných minut.

Amazon se podle magazínu The Hollywood Reporter již před časem zavázal k dokončení původního plánu na celkem 50 hodin ze světa Pána prstenů, což se samozřejmě překlápí na pět tvůrci již oznámených řad. Ty však jsou schvalováný průběžně. Seriál tudíž aktuálně nemá pro třetí řadu definitivní zelenou, i když showrunneři JD Payne a Patrick McKay již znají a mají vypracovaný příběh pro další sezónu. Podle The Hollywood Reporteru je však k prodloužení seriálu nesmírně blízko a vše bude oznámeno ještě v říjnu. Ostatně služba Amazon Prime Video měla v týdnu prezentaci v Londýně, jejíž součástí byly právě i Prsteny moci včetně řady herců. A nedává smysl, aby prezentace pro reklamní partnery a buyery obsahovala produkt, se kterým už Amazon nechce pracovat. Dobrou zprávou pro fanoušky je pak hlavně to, že detaily příběhu již mají tvůrci vypracované. Jakmile tedy Amazon odmávne třetí řadu definitivně, mohou obratem začít v tvorbě a doručit nové díly co nejdříve.

Zdroj: THR

Reklama
Předražené a nenáviděné fiasko. Joker 2 v kinech překvapivě narazí, naštval i věrné fanoušky
Předražené a nenáviděné fiasko. Joker 2 v kinech překvapivě narazí, naštval i věrné fanoušky
04.10.2024 17:20:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. přichází do kin s pokračováním svého velkého globálního hitu Joker. Očekávání spojená se snímkem Joker: Folie a Deux byla ohromná, zdá se však, že studio v kinech narazí. Může si za to ale samo. Pokračování bylo extrémně drahé a zdá se, že kreativně neohlídaný projekt naštval i skalní příznivce prvního filmu.

Zombies ovládli svět a naděje neexistuje. Nový trailer Netflixu slibuje hnilobu a depresi
Zombies ovládli svět a naděje neexistuje. Nový trailer Netflixu slibuje hnilobu a depresi
04.10.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Již v polovině října se na Netflix přiřítí další žánrová novinka streamovací služby, která se zároveň stane prvním zombie filmem v historii Filipín. Hutný horor Outside slibuje napínavou atmosféru, všudypřítomnou hnilobu tlejícího masa a také všeobjímající depresi a psychický rozklad hlavy rodiny.

Nový megahit Netflixu je k nezastavení. Thrillerová pecka rekordně válcuje sledovanost
Nový megahit Netflixu je k nezastavení. Thrillerová pecka rekordně válcuje sledovanost
03.10.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Netflix si může gratulovat. Zase jednou totiž trefil pomyslný hřebíček na hlavičku a za málo peněz vydoloval spoustu předplatitelské muziky. Thrillerová novinka režiséra Jeremyho Saulniera totiž zůstává stálicí sledovanosti i po měsíci od uvedení. Něco takového je prakticky neslýchané.

Nejdražší film Netflixu na prvních záběrech. Sci-fi za 300 milionů slibuje robotickou postapokalypsu
Nejdražší film Netflixu na prvních záběrech. Sci-fi za 300 milionů slibuje robotickou postapokalypsu
03.10.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil první záběry ze své chystané sci-fi The Electric State, která je známější jako nejdražší film Netflixu v jeho dosavadní historii. Rozpočet projektu přesáhl 300 milionů dolarů a postapokalyptickou sci-fi s roboty natočili pro platformu režiséři Avengers Joe a Anthony Russo. Ti na projektu pracují již od roku 2017.