FB pixel TP pixel
Epický trailer Pána prstenů ukazuje nové společenstvo. Fanoušky zřejmě zklame © Amazon Studios

Epický trailer Pána prstenů ukazuje nové společenstvo. Fanoušky zřejmě zklame

Amazon odhalil zřejmě definitivní velkou upoutávku na seriálového Pána prstenů. Ukazuje v ní snad všechny stěžejní postavy. Malinko ale chybí opravdu majestátní bitevní momenty.

23. 8. 2022 16:00 | Filmové novinky

Pán prstenů: Prsteny moci patří k nejočekávanějším seriálům letošního podzimu a již 2. září bychom měli vidět hned dva úvodní díly. Utvrdit nás v zájmu má i nový trailer, jemuž se rozhodně nedá upřít snaha o velkolepost. Hned na úvod dostáváme zřejmě úvodní bitvu seriálu, která bude s největší pravděpodobností Galadrieliným flashbackem. A pak se postupně představují různí hrdinové, kteří očividně vytvoří něco jako proto-společenstvo, které se bude snažit zabránit Sauronovu zlu v rozpuku. Fanoušci však možná budou trochu zklamaní z hudební dramaturgie, která volí popíkový cajdák místo majestátních chorálů, které k Pánu prstenů prostě patří a bez nich výjevy z Morie a dalších míst prostě úplně nevyniknou. Přesto se dá tvrdit, že premiéra na Amazon Prime Videu bude lámat rekordy. Ostatně již nyní jsou předchozí filmové díly Pána prstenů na streamovací službě jasným hitem.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Disney Plus chystá na začátek září přetlak novinek. Známe je všechny
Disney Plus chystá na začátek září přetlak novinek. Známe je všechny
23.08.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Předplatitelé streamovací služby Disney+ budou určitě s nadšením vyhlížet 8. září. Disney si pro ně totiž připravil v rámci akce pojmenované Disney+ Day hromadu skvělých premiér, z nichž by si měl vybrat každý. Vrátí se dokonce i Obi-Wan Kenobi!

Na Thora 4 už do kina nechoďte. Za pár dní bude online
Na Thora 4 už do kina nechoďte. Za pár dní bude online
22.08.2022 14:15:00 | Filmové novinky

Fanoušci Marvelu mají od spuštění Disney Plus hodně velké žně. Neuplyne měsíc, aby se na streamovací službě neobjevila nějaká nová marvelovka. Ať už je to seriál či filmový megahit. Nyní se na vstup do online prostoru chystá Thor: Láska jako hrom, což bude teprve trhák!

Je to tady! HBO ukázalo první záběry z The Last of Us a další očekávané hity
Je to tady! HBO ukázalo první záběry z The Last of Us a další očekávané hity
22.08.2022 10:10:00 | Filmové novinky

HBO v novém velkolepém traileru na chystané seriálové hity předvedlo celou řadu návratů i novinek. Ten největší kousek si ale nechalo až na úplný konec. Dočkali jsme se totiž prvních záběrů z herní adaptace The Last of Us. A fanoušci půjdou po zhlédnutí do kolen.

Netflix překvapil fanoušky Sandmana. Fantasy hit ještě neskončil
Netflix překvapil fanoušky Sandmana. Fantasy hit ještě neskončil
20.08.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Když už jsme si mysleli, že je příběh o Sandmanovi (tedy alespoň jeho první řada) u konce, tvůrci přišli s příjemným překvapením.