FB pixel TP pixel
Megahit Papírový dům má novou tvář. První trailer slibuje pořádnou jízdu © Netflix

Megahit Papírový dům má novou tvář. První trailer slibuje pořádnou jízdu

Pokud vám chybí seriál Papírový dům, též známý jako La Casa de Papel, můžete se již brzy těšit na jeho nové zpracování. Tentokrát se s tematikou loupeží podíváme za hranice Evropy, přesněji do Koreje, která se v posledních letech stává zdrojem nejsledovanějších seriálů na Netflixu.

8. 5. 2022 7:00 | Filmové novinky

Nový seriál ponese název Papírový dům: Korea a bude remakem, nikoli spin-offem či pokračováním původního seriálu. Netflix novinku rozdělil do dvou částí s tím, že první nás čeká již 24. června a bude čítat celkem šest epizod. Celkem bude mít první řada 12 epizod. Korejská verze seriálu nám představí fiktivní svět, kde uvidíme, jak se zloději ze Severní a Jižní Koreje snaží ukrást novou měnu právě vznikající jednotné Koreje. Zatímco v původním seriálu hrdinové nosili masky Salvadora Dalí, v korejské verzi uvidíme tradiční masky Hahoe.

Papírový dům: Korea dorazí na Netflix již za necelé dva měsíce, nejde ale o jediný projekt, na kterém Netflix ve spojitosti s Papírovým domem pracuje. Na konci minulého roku společnost oznámila, že pracuje na novém seriálu, který se zaměří na postavu Berlína hranou Pedrem Alonsem. V tomto případě půjde o spin-off klasické španělské verze.

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Cobra Kai: Nejlepší seriál Netflixu se vrací dříve. První trailer slibuje válku
Cobra Kai: Nejlepší seriál Netflixu se vrací dříve. První trailer slibuje válku
06.05.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Cobra Kai je pro mnohé diváky Netflixu tím absolutně nejlepším seriálem, který je aktuálně v nabídce streamovací služby. A upoutávka na 5. řadu rozhodně slibuje ještě větší měřítko než posledně. Vydáme se do Mexika a dojde i na Silverovo týrání dětí.

Nová Hra o trůny je tady! Rod draka v traileru ukazuje pletichy, krev i draky
Nová Hra o trůny je tady! Rod draka v traileru ukazuje pletichy, krev i draky
06.05.2022 9:45:00 | Filmové novinky

Zatímco George R. R. Martin stále není schopen dopsat Vichry zimy, HBO Max po zakončení Hry o trůny oficiálně představuje dračí prequel. V prvním oficiálním traileru vidíme hlavní postavy a také první létající potvory.

Tohle! Je! Žižka! Česká historická řežba má první akční trailer
Tohle! Je! Žižka! Česká historická řežba má první akční trailer
06.05.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Po letech odkladů se suverénně nejdražší český film v září letošního roku konečně vřítí do našich i světových kin. Velkofilm Jan Žižka z dílny Petra Jákla ml. v prvním traileru nabízí pohled na české země v době chabé vlády Václava IV. i jejich hvězdné hollywoodské obyvatelstvo.

Film roku? První recenze na Top Gun 2 slibují strhující zážitek
Film roku? První recenze na Top Gun 2 slibují strhující zážitek
05.05.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Na losangeleském CinemaConu byl v předpremiéře promítnut jeden z letošních nejočekávanějších akčních blockbusterů Top Gun: Maverick s Tomem Cruisem v hlavní roli. První reakce extaticky hlásají, že taková akční pecka v kinech dlouho nebyla.