FB pixel TP pixel
Poslední trailer Papírového domu je tady! Rozlučte se s milovanými hrdiny © TMDB

Poslední trailer Papírového domu je tady! Rozlučte se s milovanými hrdiny

Tak a jde se do finále. Po nedávném navnazujícím teaseru zde máme konečně plnohodnotnou upoutávku lákající na dopovězení příběhu Profesora a jeho party.

Filmové novinky

Jedna veleúspěšná éra se nezadržitelně blíží ke svému konci. Populární španělský heist o přepadení tiskárny peněz Papírový dům, mnohými znám také pod svým španělským názvem La casa de papel, totiž v prosinci nabídne posledních 5 epizod a na Netflixu ukončí svou loupežnou pouť. Ta začala v roce 2017, když streamovací gigant získal mezinárodní vysílací práva na do té doby neznámý španělský seriál o dokonalé loupeži banky, kterou provede osm lupičů vedených šéfem party přezdívaným Profesor. Seriál, který sázel na scénář plný zvratů a sympatické herecké obsazení měl skončit jako minisérie rozdělená do dvou částí. Co čert nechtěl, seriál si vysloužil neuvěřitelnou sledovanost, takže Netflix na nic nečekal a okamžitě si objednal pokračování.

Ta nabobtnala do nynějších pěti řad, které si i nadále držely vysoká čísla sledovanosti – první část poslední páté série vidělo úctyhodných 69 milionů diváků a drží si páté místo nejsledovanějších seriálů Netflixu. S natahováním příběhu se ovšem častěji množí stížnosti na čím dál šílenější scenáristické nápady a zvraty, přesto u mnoha diváků vítězí touha dozvědět se, jak příběh Profesora a zbytku jeho zlodějské party skončí. Podobně jako u předchozích řad byla i závěrečná pátá série rozdělena na dvě části. Ta první je k dispozici od začátku září, na tu druhou si počkáme do 3. prosince.

 4 616 zobrazení   638 se líbí
Netflix přidal 7 nových českých filmů. Aktuálně nabízí téměř 300 titulů
Netflix přidal 7 nových českých filmů. Aktuálně nabízí téměř 300 titulů
04.11.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix po delší době konečně zase trochu šlape to lokálních snímků. V překladu to znamená hlavně novou zásobu českých romantických komedií, které jsou v tuzemsku žhavou komoditou.

Filmový Vyšehrad má rázný první trailer. Lavi se přiřítí už na jaře
Filmový Vyšehrad má rázný první trailer. Lavi se přiřítí už na jaře
03.11.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Úspěšný internetový seriál Vyšehrad z roku 2016 v čele s Jakubem Štáfkem dostane celovečerní film. Seriál, který si svou premiéru odbyl na dnes již zaniklé streamovací službě Obbod, míří na stříbrná plátna.

Nová marvelovka ukazuje upírského hrdinu i napojení na Spideyho a Venoma
Nová marvelovka ukazuje upírského hrdinu i napojení na Spideyho a Venoma
02.11.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Studio Sony tasí nový trailer na marvelovku Venom, která se bude pohybovat jak ve světě megahitu Venom, tak ve světě Spider-Mana. Svět Marvelu se stává zamotanějším, než kdy dřív.

Netflix ukázal v traileru jihokorejskou novinku od tvůrce Vlaku do Pusanu
Netflix ukázal v traileru jihokorejskou novinku od tvůrce Vlaku do Pusanu
02.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Jihokorejské seriály pomalu zaplňují Netflix a zdá se, že to jen tak neskončí. Aktuálně se můžeme těšit na temný hororový seriál od tvůrce snímku Vlak do Pusanu.