FB pixel TP pixel
Další přesuny megahitů. Kdy dorazí Top Gun 2 a Mission: Impossible 7? © TMDB

Další přesuny megahitů. Kdy dorazí Top Gun 2 a Mission: Impossible 7?

Stalo se nemilým zvykem koronakrize, že se hollywoodská studia v určitý moment rozhodnou sdělit další posun svých plánovaných premiér. A tentokrát jde především o hity studia Paramount s Tomem Cruisem v hlavní roli.

Filmové novinky

Godzilla vs Kong si celosvětově vede v potěmnělých sálech velmi slušně a zdálo se, že pro kina přichází po vleklé koronakrizi opět lepší časy. Pro mnohé tak může být celkem překvapivé, že se studio Paramount opět rozhodlo pro přesun svých snímků mířících na plátna. Studio se tak rozhodlo počkat na vyšší proočkovanost ve světě, která tak potenciálně zvedne návštěvnost. Na druhou stranu neustálé odklady zvyšují i riziko permanetního uzavíraní kinosálů, jak se teď ukázalo u kin Arclight Cinemas a Pacific Theatres, které oznámily, že končí a už neotevřou. Navíc velký počet spektáklů naskládaných vedle sebe může logicky diváky přesytit. Smutný z neustálého posouvání termínů musí být samozřejmě i Tom Cruise, kterého se nynější šachy Paramountu nejvíce týkají. Jeho očekávaný červencový hit Top Gun: Maverick se přesunuje až na 19. listopad. A další Cruisův akční nářez, sedmý díl série Mission: Impossible, se zatím přesouvá z listopadu letošního roku na květen 2022. To znamená, že se osmý díl (který ještě není zcela natočený) přesune pravděpodobně až na červenec roku 2023.

Seznam oznámených přesunů:


Top Gun: Maverick: posunut na 19. listopad 2021
Mission: Impossible 7 – posunut na 27. květen 2022
Mission: Impossible 8 - posunut na červenec 2023
Star Trek - posunut na 9. června 2023
Dungeons And Dragons – posunut na březen 2023
Snake Eyes: G.I. Joe Origins se přesouvá na 23. červenec 2021
Nepojmenovaný film Ryana Reynoldse a Johna Krasinskiho se přesune na listopad 2023
The Forever Purge (Universal) se přesouvá na červenec 2021
Králíček Peter 2 (Sony) se přesouvá na červen 2021

 1 030 zobrazení   7 se líbí
Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu!
Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu!
12.04.2021 13:30:00 | Filmové novinky

Natáčení zaklínačského spin-offu Blood Origin mělo již zanedlouho začít. Představitelka hlavní role elfky Éile Jodie Turner-Smith se ovšem omluvila a rozjetý projekt náhle opustila. Štáb se tak musí pokusit její postavu co nejrychleji přeobsadit.

Blíží se thriller jara? Netflix ukázal skvělý trailer očekávané Ženy v okně
Blíží se thriller jara? Netflix ukázal skvělý trailer očekávané Ženy v okně
11.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Dlouho odkládaný thriller Žena v okně se konečně blíží na Netflix a nevypadá vůbec špatně. Alespoň z nejnovějšího traileru, který nabízí ukázkovou psycho podívanou s výtečnou Amy Adams.

Parádní novinky Netflixu: Ukázky lákají na mrazivý horor a drama
Parádní novinky Netflixu: Ukázky lákají na mrazivý horor a drama
09.04.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix v nových ukázkách představuje dva projekty, které vznikly na motivy oceňovaných literárních předloh. Právní drama Monster zkoumá americký soudní systém, zatímco hororový thriller Co jsme viděli, co jsme slyšeli se bude snažit vyděsit.

Jupiter's Legacy: Největší komiksová novinka Netflixu má konečně trailer!
Jupiter's Legacy: Největší komiksová novinka Netflixu má konečně trailer!
07.04.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix konečně předvedl první plnohodnotnou ukázku na očekávaný komiksový seriál Jupiter's Legacy, ve kterém musí po hrdinských rodičích převzít žezlo mladá generace. A nebude to mít vůbec snadné.