FB pixel TP pixel
Pecka! HBO nabídne všechny filmy s agentem Jamesem Bondem online © TMDB

Pecka! HBO nabídne všechny filmy s agentem Jamesem Bondem online

I když fanoušci Jamese Bonda musí smutnit, protože se premiéra nového dílu Není čas zemřít odsunula na příští rok, kabelová a internetová televize HBO se pokusí tento zármutek zmírnit skvělým dárkem. 1. prosince totiž do svého online katalogu přidá masivní dávku 26 filmů s tímto ikonickým tajným agentem.

Filmové novinky

Na českém trhu dochází z mediálního pohledu k největšímu boji na poli placených online televizí mezi HBO a Netflixem. Netflix nabízí především rozsáhlou knihovnu titulů a důraz na kvalitní audiovizuální zážitek, HBO pak upřednostňuje obsahovou kvalitu nabídky před kvantitou, a snahu o co nejširší lokalizaci a dabingovou podporu. V boji o domácího diváka ale nyní HBO vytáhlo velmi silnou kartu, která má podobu 26 filmů o agentu 007 britské tajné služby Jamesi Bondovi. Všechny tyto snímky by měly být na HBO GO dostupné od 1. prosince. V klasickém lineárním vysílání pak budou bondovské filmy na kanálech HBO a Cinemax postupně uvedeny od prosince do února.

Pecka! HBO nabídne všechny filmy s agentem Jamesem Bondem online © TMDB

Jde o další filmovou sérii, kterou HBO takto uceleně nabídne. Nedávno jsme mohli například vidět všechny filmové díly ze světa Star Wars či tituly spadající pod marvelovské filmové univerzum. HBO do svého katalogu přidá všech 24 celovečerních filmů natočených produkční společností Eon Production, k tomu bude k dispozici i parodie Casino Royale z roku 1967 a poslední bondovka s Seanem Connerym Nikdy neříkej nikdy z roku 1983, které obě vznikly mimo tuto společnost a nespadají do "oficiální" bondovské série. My se tak od prosince můžeme podívat na všechny bondovky a porovnat celou plejádu představitelů tohoto ikonického tajného agenta. V chronologickém pořadí se této role ujali Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan a posledním představitelem je Daniel Craig.

 1 272 zobrazení   173 se líbí
Na HBO dorazil Joker. Nejvýraznější komiksový film od Temného rytíře
Na HBO dorazil Joker. Nejvýraznější komiksový film od Temného rytíře
15.11.2020 13:30:00 | Filmové novinky

Ačkoli se Zack Snyder už roky marně snaží vířit vody a natočit "seriózní" komiks pro "dospělé" diváky. Stejně mu tohle renomé ukradl Joker. Psychologické drama, které antagonistu batmanovských příběhů přenáší na realistické hřiště Taxikáře. Nyní si ho můžete užít na HBO.

Netflixu se na 4 roky upsal jeden z nejlepších režisérů současnosti
Netflixu se na 4 roky upsal jeden z nejlepších režisérů současnosti
15.11.2020 | Filmové novinky

Plodná spolupráce mezi streamovací společností Netflix a režisérem Davidem Fincherem bude po úspěšných letech i nadále pokračovat. Dohodli se totiž na exkluzivní smlouvě platné pro následující čtyři roky.

Arnie zpátky v akci! Pro Netflix natočí špiónský seriál
Arnie zpátky v akci! Pro Netflix natočí špiónský seriál
12.11.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Akční legendy zdá se pochopily, že streamovací služby by mohly být místem, kde by se jim mohlo v důchodu dařit stejně dobře jako třeba komediím Adama Sandlera. Po Van Dammovi míří na Netflix i sám Arnold Schwarzenegger.

Umbrella Academy dostane od Netflixu 3. řadu. Kdy nás čeká?
Umbrella Academy dostane od Netflixu 3. řadu. Kdy nás čeká?
11.11.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Chvíli jsme na oficiální oznámení napjatě čekali, ale nakonec se Netflix rozhoupal a schválil natáčení třetí řady svého veleúspěšného superhrdinského seriálu Umbrella Academy. Co se o nadcházející řadě ví?