FB pixel TP pixel
Po Zaklínači dorazí v lednu na Netflix i Dracula. Podívejte se na trailer © TMDB

Po Zaklínači dorazí v lednu na Netflix i Dracula. Podívejte se na trailer

Zaklínače máte úspěšně za sebou? Nebojte, o napínavý hororový příběh ani do budoucna nepřijdete. Již 4. ledna totiž Netflix uvede novou adaptaci slavného Draculy od Brama Stokera.

Filmové novinky 25. 12. 2019 12:00 | Filmové novinky

Tvůrci kultovního nového zpracování Sherlocka se pustili do zpracování hororové klasiky a tentokrát nepůjde o moderní verzi legendy. Dostat bychom měli plnohodnotný viktoriánský horor, v němž krev poteče proudem a za každým rohem čeká příšera. Potvrzuje to i ukázka Netflixu, který nový seriál o celkem 3 dílech uvede již 4. ledna, tedy den po odvysílání kompletní minisérie na stanici BBC (zde se bude z Draculy vysílat každý den jedna epizoda). Ta na seriálu s Netflixem úzce spolupracovala. Počeštěná ukázka zároveň znamená, že Dracula bude mít při spuštění na Netflixu - stejně jako většina nových originálních pořadů streamovací služby - dostupnou českou lokalizaci. Příběh by měl úzce vycházet z původní knihy Brama Stokera, v níž se do Draculových spárů dostane právník Jonathan Harker, jemuž se podaří uprchnout z Transylvánie, ale nikoli z Draculových krvežíznivých osidel. Dracula se totiž vydá do Londýna konce 19. století, kde se o osud světa utká s lovcem upírů Van Helsingem. Uvidíme, zda seriál překoná dosud nepřekonanou adaptaci Francise Forda Coppoly.

 1 747 zobrazení   65 se líbí
Seriálový Pán prstenů našel svou Galadriel, přišel však o hlavního herce
Seriálový Pán prstenů našel svou Galadriel, přišel však o hlavního herce
19.12.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Amazon konečně našel herečku, která v jeho chystané seriálové vlajkové lodi ze Středozemě ztvární mladou Galadriel, údajně jednu z hlavních postav. Dosavadní potvrzené obsazení však zároveň utrpělo ztrátu.

Bitvy, vtipy a princezna: Netflix odhalil finální trailer Zaklínače!
Bitvy, vtipy a princezna: Netflix odhalil finální trailer Zaklínače!
12.12.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Do premiéry dlouho očekávaného fantasy zbývá už jen několik dní a Netflix se konečně vytasil s finálním trailerem, který má na sledování Zaklínače zlákat i poslední nevěřící. A prozrazuje se už téměř celý děj.

Mandalorian překonal Stranger Things a je nejžádanějším seriálem na světě
Mandalorian překonal Stranger Things a je nejžádanějším seriálem na světě
11.12.2019 | Filmové novinky

Jen tři týdny po spuštění streamingové služby Disney Plus se její nejočekávanější seriál The Mandalorian stal nejen nejsledovanějším seriálem v USA, ale také nejžádanějším napříč celým světem. Seriál je podle Parrot Analytics nejvyhledávanější napříč všemi platformami a překonal veškerou konkurenci.

Netflix boduje v nominacích na Zlaté glóby Irčanem i Manželskou historií
Netflix boduje v nominacích na Zlaté glóby Irčanem i Manželskou historií
09.12.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Nebýt Netflixu, neměli bychom na co koukat a kritici dávat do nominací. Alespoň takový je výstup z nominací na Zlaté glóby, kde velmi silně rezonuje Netflix hned s několika tituly. Zaujaly filmy Irčan, Manželská historie i Dva papežové. A ani v seriálech se Netflix neztratil.