FB pixel TP pixel
Po Zaklínači dorazí v lednu na Netflix i Dracula. Podívejte se na trailer © TMDB

Po Zaklínači dorazí v lednu na Netflix i Dracula. Podívejte se na trailer

Zaklínače máte úspěšně za sebou? Nebojte, o napínavý hororový příběh ani do budoucna nepřijdete. Již 4. ledna totiž Netflix uvede novou adaptaci slavného Draculy od Brama Stokera.

Filmové novinky

Tvůrci kultovního nového zpracování Sherlocka se pustili do zpracování hororové klasiky a tentokrát nepůjde o moderní verzi legendy. Dostat bychom měli plnohodnotný viktoriánský horor, v němž krev poteče proudem a za každým rohem čeká příšera. Potvrzuje to i ukázka Netflixu, který nový seriál o celkem 3 dílech uvede již 4. ledna, tedy den po odvysílání kompletní minisérie na stanici BBC (zde se bude z Draculy vysílat každý den jedna epizoda). Ta na seriálu s Netflixem úzce spolupracovala. Počeštěná ukázka zároveň znamená, že Dracula bude mít při spuštění na Netflixu - stejně jako většina nových originálních pořadů streamovací služby - dostupnou českou lokalizaci. Příběh by měl úzce vycházet z původní knihy Brama Stokera, v níž se do Draculových spárů dostane právník Jonathan Harker, jemuž se podaří uprchnout z Transylvánie, ale nikoli z Draculových krvežíznivých osidel. Dracula se totiž vydá do Londýna konce 19. století, kde se o osud světa utká s lovcem upírů Van Helsingem. Uvidíme, zda seriál překoná dosud nepřekonanou adaptaci Francise Forda Coppoly.

 1 747 zobrazení   65 se líbí
Seriálový Pán prstenů našel svou Galadriel, přišel však o hlavního herce
Seriálový Pán prstenů našel svou Galadriel, přišel však o hlavního herce
19.12.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Amazon konečně našel herečku, která v jeho chystané seriálové vlajkové lodi ze Středozemě ztvární mladou Galadriel, údajně jednu z hlavních postav. Dosavadní potvrzené obsazení však zároveň utrpělo ztrátu.

Bitvy, vtipy a princezna: Netflix odhalil finální trailer Zaklínače!
Bitvy, vtipy a princezna: Netflix odhalil finální trailer Zaklínače!
12.12.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Do premiéry dlouho očekávaného fantasy zbývá už jen několik dní a Netflix se konečně vytasil s finálním trailerem, který má na sledování Zaklínače zlákat i poslední nevěřící. A prozrazuje se už téměř celý děj.

Mandalorian překonal Stranger Things a je nejžádanějším seriálem na světě
Mandalorian překonal Stranger Things a je nejžádanějším seriálem na světě
11.12.2019 | Filmové novinky

Jen tři týdny po spuštění streamingové služby Disney Plus se její nejočekávanější seriál The Mandalorian stal nejen nejsledovanějším seriálem v USA, ale také nejžádanějším napříč celým světem. Seriál je podle Parrot Analytics nejvyhledávanější napříč všemi platformami a překonal veškerou konkurenci.

Netflix boduje v nominacích na Zlaté glóby Irčanem i Manželskou historií
Netflix boduje v nominacích na Zlaté glóby Irčanem i Manželskou historií
09.12.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Nebýt Netflixu, neměli bychom na co koukat a kritici dávat do nominací. Alespoň takový je výstup z nominací na Zlaté glóby, kde velmi silně rezonuje Netflix hned s několika tituly. Zaujaly filmy Irčan, Manželská historie i Dva papežové. A ani v seriálech se Netflix neztratil.