FB pixel TP pixel
PODCAST: Specialista Bioscopu V. Marek: Chci dělat kampaň Párty Hárd 2 © TMDB

PODCAST: Specialista Bioscopu V. Marek: Chci dělat kampaň Párty Hárd 2

V čerstvém podcastu se za mikrofon usadil marketingový specialista distribuční společnosti Bioscop Vojtěch Marek, který se rozpovídal o svých kariérních počátcích, rekordní návštěvnosti v českých kinech, propagaci (nejen) českých filmů a tužbě spolupracovat s Řezníkem na pokračování Párty Hárd.

České novinky

Kdy a kde nás najdete?

V dalším ze speciálních podcastů si Petr pozval k rozhovoru specialistu na filmový marketing z distribuční společnosti Bioscop Vojtu Marka, který měl možnost pracovat na distribuci filmů jako Nabarvené ptáče, Pražské orgie, Příliš osobní známost známost, ale i Ovečka Shaun ve filmu či oscarový Room s Brie Larson. Rovněž v minulosti působil jako label manažer pro tituly studia Universal. Společně probrali ožehavé a mezi filmovými fanoušky často nepochopené pozdní nasazování oscarových snímků, spolupráci s filmaři na reklamních kampaních, unikátní distribuční model fenoménu Párty Hárd od Martyho Pohla alias Řezníka a rekordní návštěvnost českých kin.

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 160 zobrazení   44 se líbí
50 nejlepších českých filmů, které jsou aktuálně dostupné na Netflixu
50 nejlepších českých filmů, které jsou aktuálně dostupné na Netflixu
26.02.2020 13:00:00 | České novinky

Český Netflix aktuálně nabízí již přes 100 českých filmů. A ano, najdete mezi nimi i řadu mizerných romantických komedií. My se dnes ale podíváme na to nejlepší, co české luhy a háje na streamovací službě nabízí napříč žánry.

Tonda Blaník je zpět, tentokrát svou satiru rozehraje na YouTube
Tonda Blaník je zpět, tentokrát svou satiru rozehraje na YouTube
25.02.2020 | České novinky

Asi nejznámější český “lobbista” Tonda Blaník, který je českému publiku znám ze seriálu Kancelář blaník a má na kontě 5 řad seriálu a jeden celovečerní film bude pokračovat v glosování současné politické scény.

10 nejlepších českých filmů, které jsou aktuálně dostupné na HBO GO
10 nejlepších českých filmů, které jsou aktuálně dostupné na HBO GO
19.02.2020 | České novinky

V záplavě zahraniční produkce na streamovacích službách by se nemělo zapomínat, že dobré filmy umíme i v Česku. Ano, není jich ročně moc, ale v nabídce například HBO je rozhodně z čeho vybírat. Ať už jsou to dokumenty či hraná tvorba.

Amazon a Netflix v Česku utrácejí, pobídky letos činily 9 miliard korun
Amazon a Netflix v Česku utrácejí, pobídky letos činily 9 miliard korun
18.02.2020 | České novinky

Padl nový rekord, od roku 2010, kdy se systém filmových pobídek v České republice uchytil, se k nám v letošním roce tímto způsobem dostalo téměř devět miliard korun. Nejvíce pobídek využily streamovací společnosti Amazon a Netflix.