FB pixel TP pixel
PODCAST: Vzestup Skywalkera a pád Star Wars © TMDB

PODCAST: Vzestup Skywalkera a pád Star Wars

S měsíčním odstupem jsme se podívali pod pokličku nejnovější epizody Star Wars a kromě recenze filmu probrali i zákulisí jeho vzniku, konflikty během natáčení a nástup Mandaloriana jako budoucnosti Star Wars v televizi. Pokud jste film dosud neviděli, předem varujeme před spoilery.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Od premiéry Star Wars: Vzestup Skywalkera uplynul měsíc a to je ideální čas si závěrečnou kapitolu vesmírné ságy pořádně proklepnout. Petra s Ondrou tentokrát doplnil scenárista Honza Vejnar a filmový PRista Vojta Marek a společnými silami se snažili shrnout nejen své poznatky z deváté epizody, ale i Disneyho trilogie a jejího zasazení ve zbytku série. V závěru se pak dostalo i na ohlédnutí za finálními částmi Mandaloriana a na pohled do budoucna Star Wars filmů a seriálů. Nechybí samozřejmě i řada zákulisních informací, které se ohledně Star Wars vyrojily v posledních týdnech v nemalém množství.

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 157 zobrazení   1 se líbí
PODCAST: O skvělém Zaklínači a jeho budoucnosti na Netflixu
PODCAST: O skvělém Zaklínači a jeho budoucnosti na Netflixu
16.01.2020 15:00:00 | Rozhovor

Geralt z Rivie ovládl konec seriálového roku a my mu to rozhodně nemáme za zlé. Sešli jsme se proto u mikrofonů, abychom si shrnuli zážitky z první řady netflixovského nástupce Hry o trůny a také nahlédli do Zaklínačovy budoucnosti na streamovací službě.

PODCAST: Zaručeně neokoukané vánoční tipy
PODCAST: Zaručeně neokoukané vánoční tipy
23.12.2019 12:00:00 | Rozhovor

V posledním podcastu roku 2019 se chlapci sešli ve trojici, aby si popovídali o svých oblíbených vánočních filmech. A rozhodně nečekejte obligátní směs stokrát viděných pohádek.

PODCAST: Velké zhodnocení nové podoby streamovací služby Aerovod
PODCAST: Velké zhodnocení nové podoby streamovací služby Aerovod
11.12.2019 15:00:00 | Rozhovor

Streamovací služby nejsou jen velcí hráči jako Amazon, HBO, Netflix či Disney Plus. Zapomínat bychom neměli ani na lokální hráče. Mezi ty nejzajímavější se řadí Aerovod, za nímž stojí distribuční společnost Aerofilms. V uplynulých týdnech jsme ji měli možnost testovat a jsme nadmíru spokojení.

PODCAST: Jaká je prosincová nabídka Netflixu a HBO?
PODCAST: Jaká je prosincová nabídka Netflixu a HBO?
04.12.2019 15:00:00 | Rozhovor

Prosinec je konečně tady a spolu s ním začíná boj streamovacích služeb o divácké bulvy v průběhu vánočních svátků. S čím vyrukuje Netflix a s čím HBO? Na to jsme se podívali v novém podcastu.