FB pixel TP pixel
Roky čekání končí! Jeden z nejlepších seriálů všech dob je konečně online © NBC

Roky čekání končí! Jeden z nejlepších seriálů všech dob je konečně online

Dlouhé roky vyčkávání se fanouškům seriálových klasik konečně vyplácí. Nejen služba Disney Plus totiž konečně přivádí nejlepší zástupce různých žánrů do online světa streamingu.

20. 9. 2022 16:00 | Filmové novinky

Díky službě Disney Plus jsme se v letošním roce konečně dočkali online příchodu klasik jako 24 hodin, Ztraceni nebo Akta X. Věhlasných seriálů ale přibývá i jinde. HBO Max letos stihlo konečně potěšit seriály Upíří deníky a Lovci duchů, a nyní přichází i s peckou všech pecek, nemocničním dramatem Pohotovost. Pohotovost se začala vysílat již v roce 1994 a svou pouť televizními obrazovkami zakončila v roce 2009 po neuvěřitelných 15 řadách. A nebýt nekonečného seriálu Chirurgové, dodnes by zůstala nejdelším nemocničním seriálem všech dob. Nutno navíc dodat, že na rozdíl od Chirurgů nešlo až do konce o totálně vyvanutou telenovelu.

Ostatně za seriálem stál zkušený spisovatel Michael Crichton, který se svými scenáristy dokázal vytvořit celou řadu jedinečných postav lékařů a sestřiček, kteří každý den bojovali o lidské životy, a to i v momentech, kdy to sami neměli v životě jednoduché a často i je samotné zasáhlo životní neštěstí. Seriál se samozřejmě proslavil hlavně tím, že se zde totálně proslavil George Clooney, který ho opustil, aby zahájil neméně úspěšnou filmovou kariéru, skalní fandové ale dodnes vzpomínají i na lékařskou legendu Johna Cartera v podání Noah Wylea, s nímž jsme si prošli v podstatě celou kariérou od nezkušeného studentíka třetího ročníku medicíny až po ostříleného lékaře, přičemž jsme s ním obrečeli mimo jiné tragickou smrt Lucy Knightové.

Nyní si můžete na HBO zopakovat první čtyři řady, přičemž nechybí ani kompletní česká lokalizace v podobě titulků a dabingu. Jelikož v jiných regionech už HBO seriál nasadila celý, je vysoce pravděpodobné, že se i Češi dočkají kompletního seriálu, jakmile bude lokalizace připravená. Neskutečně se těšíme.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Trailer 6. dílu Rodu draka přináší velké změny, odhalení a ohnivé dračí hody
Trailer 6. dílu Rodu draka přináší velké změny, odhalení a ohnivé dračí hody
19.09.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Seriálová událost podzimu Rod draka se konečně překlápí do své druhé poloviny a diváky čekají zásadní změny. Mění se totiž herecké obsazení a otěže přebírá mladší generace postav.

Netflix ukázal trailery na tři nové napínavé thrillery, které vám pocuchají nervy
Netflix ukázal trailery na tři nové napínavé thrillery, které vám pocuchají nervy
19.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky nervydrásajících příběhů, určitě vás potěší trojice projektů, které Netflix brzy vypustí do svého katalogu a na které právě láká v nových ukázkách. Těšit se můžete na adaptaci povídky Stephena Kinga, portrét sériového vraha a napínavý psychologický krimi thriller.

Voyo konečně vrací jeden ze svých největších a nejbizarnějších hitů
Voyo konečně vrací jeden ze svých největších a nejbizarnějších hitů
16.09.2022 18:10:00 | Filmové novinky

Milovníci reality shows by měli zbystřit, Voyo totiž chystá návrat jednoho ze svých největších vztahových hitů. Ano, opět se vydáme na Kanárské ostrovy, kde se bude hledat láska, ale také taktizovat. Voyo slibuje značně vylepšenou podívanou.

Největší český hit roku je konečně online!
Největší český hit roku je konečně online!
16.09.2022 11:30:00 | Filmové novinky

A je to tady, kopyta! Julius Lavický konečně dorazil do online prostoru, kterým se šíří jako lavina. Víme, kde všude je nový fotbalový hit z České republiky dostupný.