FB pixel TP pixel
Predátor se vrací a bude pouze online. Víme, o čem bude © 20th Century Fox

Predátor se vrací a bude pouze online. Víme, o čem bude

Série Predátor se pokusí znovu probudit k životu. Nový film už ale neuvidíme v kinech, ale pouze v online prostoru.

Filmové novinky

Disney v rámci akce Disney+ Day představil i tituly, které nespadají čistě pod tuto streamovací službu. Novinek se dočkali i fanoušci streamovací služby Hulu, jejíž tituly se na Disney+ posléze rovněž objevují. A ta největší potěší hlavně fanoušky série Predátor. Ta se totiž dočká nového filmu, který bude mít premiéru exkluzivně právě na Hulu. Natočí ho talentovaný Dan Trachtenberg, který zazářil se svou hutnou sci-fi Ulice Cloverfield 10, a bude mít jméno Prey (v překladu Kořist).

Predátor se vrací a bude pouze online. Víme, o čem bude © Hulu

Příběh nás má zavést 300 let zpátky mezi indiánský kmen Komančů, přičemž budeme sledovat hrdinku Naru, která se jako zkušená bojovnice bude muset popasovat se šmejdem z vesmíru. Proti ní se totiž má postavit vysoce vyvinutý typ predátora, který bude smrtonosnější než kdy dřív. Doplňme, že se jedná o již pátý pokus prodloužit životnost slavné série. Po ikonickém prvním Predátorovi z roku 1987 jsme se v roce 1990 dočkali Predátora II. V roce 2010 dorazili Predátoři a v roce 2018 se scenárista a režisér Shane Black pokusil sérii strhnout více do komedie s filmem Predátor: Evoluce, který ale propadl. Právě výsledky poslední filmu série mají jistě vliv na skutečnost, že Prey zamíří pouze do online prostoru.

 4 790 zobrazení   432 se líbí
Hra na oliheň se vrátí! Tvůrce megahitu Netflixu potvrdil zásadní změny
Hra na oliheň se vrátí! Tvůrce megahitu Netflixu potvrdil zásadní změny
10.11.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Pravděpodobně nikoho nepřekvapí, že jihokorejský hit letošního roku, který dobyl Netflix, dostane druhou řadu. Pokračování potvrdil tvůrce seriálu Hwang Dong-Hyuk při rozhovoru s agenturou Associated Press.

Tři Spider-Mani i Daredevil! Marvelu unikly přísně střežené fotky
Tři Spider-Mani i Daredevil! Marvelu unikly přísně střežené fotky
09.11.2021 15:45:00 | Filmové novinky

Slyšeli jste to? Právě explodoval vesmír pod nátlakem společné fotky všech tří Spider-Manů v bijáků Spider-Man: Bez domova.

Netflix útočí na Oscary v dramatu s hvězdným obsazením
Netflix útočí na Oscary v dramatu s hvězdným obsazením
09.11.2021 15:30:00 | Filmové novinky

Letošním želízkem Netflixu v oscarovém klání bude chválené drama Síla psa od oscarové režisérky Jane Campion s hvězdným Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli. Netflix na něj láká podmanivým trailerem.

Netflix ukázal v novém traileru svůj vánoční hit. Natáčel se v Česku
Netflix ukázal v novém traileru svůj vánoční hit. Natáčel se v Česku
08.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix se rozhodl nadělit svým divákům dárek o něco dřív v podobě nové vánoční pohádky Chlapec, kterému říkají Vánoce. Novou pohádku streamovací služba nasadí přesně měsíc před Vánocemi.