FB pixel TP pixel
Nová služba prima+ chce konkurovat Netflixu a Voyu. Nabízí předplatné s reklamou © FTV Prima

Nová služba prima+ chce konkurovat Netflixu a Voyu. Nabízí předplatné s reklamou

Zdá se, že nás v únoru čekají hned dvě nové streamovací služby. Vedle již dříve oznámeného SkyShowtime potvrdila novou službu i TV Prima. Prima+ odstartuje již 8. února.

24. 1. 2023 16:10 | Streaming novinky

Nová služba prima+ nabídne po vzoru Voyo televizní předpremiéry filmových i seriálových titulů a samozřejmě bude uvádět i vlastní exkluzivity pod hlavičkou prima+ ORIGINALS. Hlavními taháky mají být mimo jiné komediální gangsterka Bodyguardi, politické drama Sedm schodů k moci, detektivní seriál Půlnoční zpověď či tajemná detektivní love story Zákony vlka.

Více než 2000 titulů a exkluzivity

Nová služba prima+ chce konkurovat Netflixu a Voyu. Nabízí předplatné s reklamou © FTV Prima

Ke startu služby má prima+ nabídnout více než dva tisíce titulů, včetně českých koprodukčních filmů, předpremiér současných televizních pořadů, dokumentů, pořadů pro děti, živého vysílání českých kanálů skupiny Prima a exkluzivního obsahu od nejlepších českých filmařů. Mezi roky 2023 a 2025 chce Prima výrazně investovat do dalších formátů.

V exkluzivní předpremiéře prima+ nabídne s týdenním předstihem před televizním uvedením druhou řadu seriálu Černé vdovy. V březnu pak uvede čtyřdílnou detektivní minisérii Poslední oběť. Náskok před televizním vysíláním budou mít i další vybrané pořady skupiny Prima v závislosti na programu a dostupných licencích. Exkluzivní předpremiéry nabídnou seriály ZOO, Dobré zprávy nebo zábavná show televize Prima ze světa zvířat Šampioni. Samozřejmostí pak bude bohatý archiv, kde bude možné zpětně sledovat seriály Slunečná, ZOO, Vinaři, Polda, Duch, Dvojka na zabití, Temný kraj, Ohnivý kuře, Modrý kód, reality show Prostřeno!, LIKE HOUSE, aktuálně vysílané akviziční pořady, dokumenty a pohádky pro děti.

Z českých filmů prima+ uvede exkluzivně komedii Rudolfa Havlíka Prezidentka. Dále láká diváky na komedie Hádkovi, Indián, Pánský klub, Srdce na dlani nebo Střídavka. Během jara pak uvede i tragikomedii Spolu, rodinný film Cirkus Maximum nebo hitovou fantasy Princezna zakletá v čase 2.

Maskoti a flexibilní nabídka tarifů

Prima rovněž sází na maskoty, kterými se značně odliší od konkurence. Se službou prima+ má diváky seznamovat rodina Plusákových a mimozemšťan Pýtý, kteří jsou zpracování v minimalistické grafice. Nová streamovací služba bude dostupná na doméně www.primaplus.cz, přičemž nahradí dosavadní iPrima.cz.

Nová služba prima+ chce konkurovat Netflixu a Voyu. Nabízí předplatné s reklamou © FTV Prima

Protože se Prima snaží zaujmout široké spektrum diváků, přichází i s poměrně zajímavým mixem tarifů:

Tarif Free: Základní nabídka FREE umožní přístup do videoarchivu pořadů skupiny Prima a bude – jak název naznačuje – zdarma. Registrovaným uživatelům umožní také sledování živého vysílání všech českých stanic skupiny Prima. Kvalita však bude jen SD a s reklamou.

Tarif Light: Rozšířená nabídka LIGHT nabídne za 99 Kč měsíčně uživatelům i předpremiéry oblíbených Prima pořadů a seriálů až sedm dní před televizním vysíláním, více než dva tisíce českých i zahraničních titulů a také exkluzivní obsah prima+ ORIGINALS. V HD kvalitě a s polovičním objemem reklamy.

Tarif Premium: Za 149 Kč měsíčně obsahuje prima+ kompletní nabídku ve FullHD kvalitě a zcela bez reklam. Každý registrovaný uživatel si může vytvořit až pět rodinných personifikovaných profilů s doporučovaným obsahem na míru. Registrovat je možné rovněž až pět zařízení v domácnosti (SMART TV nebo HbbTV, telefon, počítač či tablet), současně je možné sledovat tři streamy prima+.

Zdroj: Tisková zpráva FTV Prima

Daniela Pelikánová
Miluje sci-fi, fantasy, akci, ale dokáže se přepnout i na něžnější žánry či multioscarové drama. Odrostla na akčních nářezech 80. let, dokáže ale ocenit i klasický a nový Hollywood. Jen s těmi českými filmy to má trochu na štíru, takže se v nich raději moc nevrtá a užívá si, co ji baví.
Nejlepší sci-fi seriál současnosti zlomil historický rekord v nárůstu sledovanosti
Nejlepší sci-fi seriál současnosti zlomil historický rekord v nárůstu sledovanosti
24.01.2023 14:40:00 | Streaming novinky

Pozitivní šeptanda kolem zombie thrilleru The Last of Us se mezi diváky šíří opravdu závratně. Už sledovanost prvního dílu byla parádní, ale teprve druhá epizoda, která zaznamenala nový rekord pro HBO, ukazuje, že zde máme velkou seriálovou událost.

Konec jedné éry. Netflix oznámil odchod vizionáře, došlápne si na příživníky
Konec jedné éry. Netflix oznámil odchod vizionáře, došlápne si na příživníky
20.01.2023 16:10:00 | Streaming novinky

Netflix si při oznamování ekonomických výsledků za čtvrtý kvartál loňského roku dovolil ještě jednu velkou bombu. Kromě nad očekávání dobrých výsledků při nabírání předplatitelů byl zveřejněn oficiální odchod zakladatele Reeda Hastingse.

Netflix tlačí nové předplatné na sílu. Začal používat nekalou praktiku
Netflix tlačí nové předplatné na sílu. Začal používat nekalou praktiku
19.01.2023 16:20:00 | Streaming novinky

Ve vybraných regionech začal Netflix od loňského listopadu nabízet nové předplatné podporované reklamou. Protože se tato nabídka dosud nesetkala s velkým úspěchem, rozhodl se streamer navzdory slibům netransparentně tlačit tento tarif na úkor jiné nabídky.

Skvělé sci-fi The Last of Us už láme rekordy sledovanosti. Trumfl ho jen jeden trhák
Skvělé sci-fi The Last of Us už láme rekordy sledovanosti. Trumfl ho jen jeden trhák
18.01.2023 14:20:00 | Streaming novinky

Už nedělní výpadky serverů HBO, kdy očekávaný zombie thriller The Last of US debutoval, naznačovaly, že sledovanost této novinky bude parádní. To nyní potvrdily i první dodaná čísla sledovanosti.