FB pixel TP pixel
Netflix natočil vlastní Telefonní budku. Napínavý letištní thriller má skvělý trailer © Netflix

Netflix natočil vlastní Telefonní budku. Napínavý letištní thriller má skvělý trailer

Myslíte si, že se odbavovací kontrola na letišti celý den kope do zadku? O opaku vás přesvědčí nový thriller Příručák, jenž jako by z oka vypadl legendární Telefonní budce. Místo Colina Farrella nás tentokrát napne Taron Egerton.

Filmové novinky 16. 10. 2024 18:30 | Filmové novinky

Sympaťák ze série Kingsman, Taron Egerton, se v novince Netflixu Příručák představí jako letištní kontrolor, kterému se jeden krásný vánoční večer změní na naprosté peklo. Postačí k tomu jediný telefonát od záhadného muže, který si vynucuje projetí jediného kufru kontrolou výměnou za nevinné životy cestujících na letišti. Vánoční termín přitom není náhodný, kdy jindy totiž potkáte v odbavovacích halách tolik lidí. Hon kočky s myší začíná.

Jako Telefonní budka

Novinka Netflixu připomíná spoustu thrillerů posledních let. Ještě aby ne, když za ní stojí režisér Jaume Collet-Serra, tvůrce akčních thrillerů s Liamem Neesonem NON-STOP, Neznámý nebo Cizinec ve vlaku. Collet-Serra naposledy točil pro Disneyho dobrodružnou Expedici: Džungle a pro DC akčňák Black Adam, z ani jednoho filmu ale hit nebyl. Nyní tak má šanci svézt se alespoň na vlně streamingu s námětem, který značně připomíná hlavně kultovku Telefonní budka.

Roli Colina Farrela jako vydíraného muže logicky zastane již zmíněný Taron Egerton, místo Kiefera Sutherlanda pak ve sluchátkách uslyšíme Jasona Batemana. Netflix doufá, že z Příručáku udělá velký hit letošní zimní sezóny, čemuž odpovídá i nasazení do onlinu. Snímek si totiž odbude premiéru 13. prosince letošního roku, největší rozpuk zájmu by tedy měl sbírat právě v týdnu okolo vánočních svátků. My si samozřejmě hlavně přejme, ať jde o povedený napínák.

Zdroj: The Hollywood Reporter

 179 zobrazení   10 se líbí
Nová fantasy ohromuje v krásném traileru. Hlavní příšerka je roztomilejší než Baby Yoda
Nová fantasy ohromuje v krásném traileru. Hlavní příšerka je roztomilejší než Baby Yoda
16.10.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Studio A24 odhalilo první upoutávku na přenádhernou dobrodružnou fantasy The Legend of Ochi, která ohromuje nejen krásnou kamerou, ale i ústředním stvořením, které vyzývá na souboj v roztomilosti i takové ikony jako Gizmo nebo Baby Yoda.

Nekonečná ZOO na Primě končí. Nahradí ji komedie, která musí uspět
Nekonečná ZOO na Primě končí. Nahradí ji komedie, která musí uspět
16.10.2024 16:20:00 | Filmové novinky

Televize Prima končí s jedním ze svých velmi úspěšných seriálů. Projekt ZOO v hlavní roli s Evou Burešovou se po dvou letech dostal do cílové rovinky a vše skončí na pozitivní notu. Otázkou zůstává, zda uspěje náhradní seriál.

Nové sci-fi má příšery i Kapitána Nema. Trailer odhaluje dobrodružství, které Disney zavrhl
Nové sci-fi má příšery i Kapitána Nema. Trailer odhaluje dobrodružství, které Disney zavrhl
15.10.2024 18:15:00 | Filmové novinky

Verneovky ještě nevymřely. Přesvědčit se o tom můžete v novém traileru na seriál Nautilus, který – jak název naznačuje – vypráví příběh Kapitána Nema a jeho ikonického podmořského plavidla. Čeká nás lavina dobrodružství a samozřejmě i podvodní monstra.

Nový Vetřelec je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Nový Vetřelec je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
15.10.2024 17:20:00 | Filmové novinky

Fanoušci vetřelčí série mohou slavit. Nejnovější návrat legendární franšízy se totiž po úspěšné cestě kiny vydává konečně do míst, kde se rozhodně nemusíte bát křičet. Vetřelec: Romulus je totiž aktuálně dostupný online pro přehrávání i u vás doma. Dokonce je i dostupný v rámci jednoho předplatného.