FB pixel TP pixel
Producent Punishera: Kdyby byla 3. řada, tak s Daredevilem a Kingpinem © TMDB

Producent Punishera: Kdyby byla 3. řada, tak s Daredevilem a Kingpinem

Producent Steve Lightfoot, který měl pod taktovkou první dvě řady seriálu Punisher, by chtěl, aby se v případném budoucím pokračování objevili Daredevil / Matt Murdoch a Wilson „Kingpin“ Fisk. Osud seriálů je ale zdá se podobně jako u dalších marvelovek na Netflixu zpečetěn.

Filmové novinky 24. 1. 2019 13:30 | Filmové novinky

Netflix na světlo světa vypustil minulý pátek druhou řadu komiksového příběhu o bývalém vojákovi, který se místo veteránského důchodu vrhnul na kariéru nemilosrdného bojovníka s podsvětím. Zároveň ale tím se ale přiblížil okamžik, kdy se může příběh Punishera na Netflixu uzavřít, protože podobným způsobem se brzy po premiéře nové řady dočkal ukončení Luke Cage, Iron Fist a Daredevil. Punisher stejně jako zatím ještě neodvysílaná nová řada Jessicy Jones jsou posledními zástupci značky Marvel na Netflixu, ale všichni nějak tak všeobecně počítají, že už dlouho nebudou. Ale Lightfoot už má jasno, že pokud by se Punishera podařilo udat jinde, rád by Daredevila a Kingpina v budoucím pokračování viděl.

„Jasně, všichni tihle chlapi jsou super. Daredevil a Punisher mají v komiksech samozřejmě spoustu společné historie a příběhů. Takže by bylo skvělé ponořit se do nich. A samozřejmě zloduchy jako Kingpina, který se objevil v řadě komiksových knih o Punisherovi. Pokud se nám podaří najít cestu, bylo by fantastické dostat některé tyhle postavy zpět do seriálu,“ řekl Lightfoot pro Heroic Hollywood v interview k premiéře druhé řady.

Pro ComicBook.com zase prohlásil, že podle jeho názoru je načase, aby se na televizních obrazovkách objevil i lovec upírů Blade „Je to jenom můj názor a netuším, jak se věci mají, ale jsem velký Blade fanda. Rozhodně bych moc rád viděl jednoho natočeného pro televizi, podle mě by z toho byl skvělý seriál.“ Punisher ani Blade aktuálně žádné konkrétní plány na další seriály nemají, ale kdo ví, zda se jich místo Netflixu nerozhodne ujmout někdo jiný. Potenciál určitě nechybí.

Že to ale bude zřejmě jen vroucné přání producentů a fanoušků potvrdil nedávno i sám Jon Bernthal, představitel Punishera. V tomto rozhovoru je s případným koncem seriálu smířený, ale přesto nelituje, že si mohl Punishera zahrát.

 159 zobrazení   9 se líbí
Pusťte si skvělý Star Wars fanfilm, který naštval studio Disney
Pusťte si skvělý Star Wars fanfilm, který naštval studio Disney
23.01.2019 17:40:00 | Filmové novinky

Běžně tu fanouškovské věci nelinkujeme, ale tentokrát uděláme výjimku. Krátký film Vader, který nadšený fanda dějově zasadil mezi třetí a čtvrtou epizodu Star Wars, přinesl totiž zajímavou reakci ze studia Disney a způsobil posléze rozzlobené reakce na sociálních sítích hrozící bojkotem Epizody 9.

Oscarové nominace vede Roma od Netflixu, překvapením je Black Panther
Oscarové nominace vede Roma od Netflixu, překvapením je Black Panther
22.01.2019 18:45:00 | Filmové novinky

Dnes oznámené nominace na nejprestižnější filmové ceny mají jako každý rok několik očekávaných jmen a několik překvapení. Spokojen může být Netflx, jeho drama Roma patří k hlavním favoritům s 10 nominacemi včetně nejlepšího filmu. Tam se střetne s filmy jako Favoritka, Vice, Bohemian Rhapsody ale také Black Panther.

Nejhorší filmy roku? Gotti nebo Holmes & Watson
Nejhorší filmy roku? Gotti nebo Holmes & Watson
22.01.2019 18:20:00 | Filmové novinky

Již včera večer, tak jako každý rok den před vyhlášením nominací na Oscara, se Hollywood dočkal také nominací na Zlaté maliny, nejhorší filmy roku. “Favority” jsou filmy Gotti, The Happytime Murders a Holmes & Watson.

Gillian Anderson ztvární Margaret Thatcher ve čtvrté řadě seriálu The Crown
Gillian Anderson ztvární Margaret Thatcher ve čtvrté řadě seriálu The Crown
21.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Divácky i kriticky oblíbené kostýmní drama Netflixu o životě britské královny Alžběty II. získalo pro roli milované i nenáviděné premiérky Margaret Thatcher seriálovou hvězdu Gillian Anderson.