FB pixel TP pixel
Netflix ukázal epickou sci-fi o cestování v čase od tvůrce Stranger Things © Netflix

Netflix ukázal epickou sci-fi o cestování v čase od tvůrce Stranger Things

Na půli března si Netflix pro své předplatitele připravil hvězdně obsazené rodinné sci-fi dobrodružství. Očekávat můžeme výpravnou podívanou se skvělými triky, charismatické herce a velkou porci zábavy.

13. 2. 2022 11:20 | Filmové novinky

Ryanu Reynoldsovi a Shawnu Levimu se spolupráce na úspěšné sci-fi komedii Free Guy pravděpodobně velmi zalíbila, protože se rozhodli nedlouho poté spojit síly i na přípravě snímku s názvem Projekt Adam, který bude dostupný v půlce března na Netflixu. V tomto žánrovém mixu sci-fi, komedie a dobrodružného filmu bude Reynolds jako hlavní hrdina Adam cestovat časem z roku 2050, aby se po nehodě setkal se svým dvanáctiletým já. Spolu se budou snažit zachránit svět tím, že zabrání svému otci vynalezení stroje času.

Film, který kromě Reynoldse představí i další hollywoodské hvězdy, jako Zoe Saldanu, Marka Ruffala, Catherine Keener či Jennifer Garner, svou upoutávkou upomíná na osmdesátková spielbergovská dobrodružství určená pro celou rodinu, se kterými má režisér Levy zkušenost. Stojí totiž za projekty, jako Stranger Things, Láska a příšery či Ocelová pěst, které z této estetiky čerpají. Snímek bude na Netflixu online od 11. března.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Potvrzeno! Daredevil a další marvelovky opouští Netflix
Potvrzeno! Daredevil a další marvelovky opouští Netflix
11. 2. 2022 18:30:00 | Filmové novinky

Nejlepší seriály na Netflixu opouští katalog streamovacího giganta. Daredevil, Jessica Jones a další marvelovské hity budou dostupné už jen do konce měsíce února.

Nejslavnější severský detektiv se vrací na Netflix v temném traileru
Nejslavnější severský detektiv se vrací na Netflix v temném traileru
11. 2. 2022 15:30:00 | Filmové novinky

Již příští týden se na obrazovky předplatitelů vrátí oblíbený švédský detektiv Kurt Wallander, který se v druhé řadě pustí do nového případu. Zároveň se ale bude vyrovnávat se svou temnou minulostí.

Jurský svět 3 v traileru láká na nadvládu ještěrů, epickou akci a legendy
Jurský svět 3 v traileru láká na nadvládu ještěrů, epickou akci a legendy
10. 2. 2022 16:00:00 | Filmové novinky

Režisér Colin Trevorrow a studio Universal odhalili první velkolepý trailer na závěr trilogie Jurský svět. Svět nyní hýří dinosaury a hrdinové všech generací se musí spojit, aby zabránili zkáze ve velmi divokých akčních scénách.

Pán prstenů ukázal Galadriel a další. Největší fantasy seriál vypadá božsky
Pán prstenů ukázal Galadriel a další. Největší fantasy seriál vypadá božsky
10. 2. 2022 15:00:00 | Filmové novinky

Amazon pomocí deníku Vanity Fair odtajnil první fotografie z chystané adaptace Pána prstenů z dílny J.R.R. Tolkiena. Fanoušci postav jako Galadriel či Elrond se mohou očividně těšit na velkolepou podívanou na úrovni filmů Petera Jacksona.