FB pixel TP pixel
Větší, velkolepější a lepší. Seriálový Pán prstenů je zpět a už chystá i třetí řadu © Amazon Studios

Větší, velkolepější a lepší. Seriálový Pán prstenů je zpět a už chystá i třetí řadu

Minulý týden proběhla v Londýně světová premiéra druhé řady fantasy Pán prstenů: Prsteny moci. Během této události herci a tvůrci slíbili, že nás čeká temnější a drsnější příběh, a zároveň se nevyhnuli otázkám týkajícím se třetí řady.

Filmové novinky 26. 8. 2024 17:35 | Filmové novinky

Druhá řada velkolepé fantasy Pán prstenů: Prsteny moci dorazí na obrazovky předplatitelů Prime Videa od Amazonu již 29. srpna. Po nepříliš slavně přijaté první řadě si budou chtít showrunneři Patrick McKay a J.D. Payne určitě napravit reputaci. Na světové premiéře druhé série, která se konala v Londýně, se herci a tvůrci setkali s fanoušky. McKay a Payne se během rozhovorů nakonec vyjádřili, že „ačkoli byla již první řada obrovská a epická, myslíme si, že v té druhé jsme toho na obrazovku dostali ještě mnohem víc. Fanoušci mohou očekávat, že pokračování bude rozsáhlejší, hlubší a celkově větší. Podíváme se do nových světů, nabídneme více příšer a více bitev.“

Na otázku ohledně případného potvrzení třetí série byl McKay zdrženlivý: „Jediné, co můžeme říct, je, že na tom pracujeme. Děláme na tom. Nechte nás tvořit!“ Duo bylo pozoruhodně klidné i pokud jde o potvrzení nového Pána prstenů od Warner Bros: snímku The Hunt for Gollum, který dorazí v roce 2026. „Středozem je obrovská a my máme pocit, že na stole je místo pro každého,“ říká Payne. „Milujeme filmy Petera Jacksona, takže si myslím, že jako fanoušci budeme nadšeni.“ Na zlatém koberci pak nechyběli hlavní hvězdy seriálu jako Ismael Cruz Cordova (Arondir), Morfydd Clark (Galadriel), Charlie Vickers (Sauron) Robert Aramayo (Elron) či nový člen Rory Kinnear, který ve druhé řadě zpodobní Toma Bombadila.

Zdroj: THR

Reklama
Fanoušci šílí. Nejpopulárnější komediální seriál po zdánlivém konci chystá další řadu
Fanoušci šílí. Nejpopulárnější komediální seriál po zdánlivém konci chystá další řadu
26.08.2024 10:00:00 | Filmové novinky

Už už to vypadalo, že Apple TV+ udělal za svým nejpopulárnějším a s přehledem nejsledovanějším seriálem definitivní tečku. Po loňské, opět úspěšné třetí řadě a zdánlivém definitivním konci se však fanoušci dočkali skvělé novinky – Ted Lasso se vrátí i po čtvrté a AFC Richmond tak zřejmě ještě neodehrál svůj poslední zápas.

„Je to mizerný s*áč.“ Clooney nekompromisně o oscarovém režisérovi, kterého Hollywood nenávidí
„Je to mizerný s*áč.“ Clooney nekompromisně o oscarovém režisérovi, kterého Hollywood nenávidí
25.08.2024 13:00:00 | Filmové novinky

David O. Russell patří k jedněm z nejdivnějších hollywoodských patronů. Dříve uznávaný režisér se kvůli svým nevybíravým metodám dostal téměř na černou listinu a nevybíravě se o něm vyjadřují nyní i největší herecké hvězdy.

Je Zachraňte vojína Ryana realistický film? Válečný historik vše zhodnotil, vylodění ho zaskočilo
Je Zachraňte vojína Ryana realistický film? Válečný historik vše zhodnotil, vylodění ho zaskočilo
25.08.2024 9:00:00 | Filmové novinky

Válečný snímek Stevena Spielberga Zachraňte vojína Ryana dnes patří mezi klasiky žánru. Řadu diváků přesto zajímá, jak moc se vyobrazení některých situací ve filmu blíží realitě. Nyní se k snímku vyjádřil zkušený historik John McManus, kterého některé realistické prvky až zaskočily.

Knižní Hra o trůny se zasekla na mrtvém bodě. Martin konečně přiznal, kde je chyba
Knižní Hra o trůny se zasekla na mrtvém bodě. Martin konečně přiznal, kde je chyba
23.08.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Konec seriálu Hra o trůny je pravděpodobně jedním z nejnenáviděnějších zakončení televizní historie. Není tedy divu, že fanoušci stále čekají na dopsání posledních dvou knih jako na smilování. Autor George R. R. Martin ale odhalil, že nepůjde o nic snadného.