FB pixel TP pixel
PRVNÍ POHLED: Robert Pattinson poprvé v kostýmu Batmana! © TMDB

PRVNÍ POHLED: Robert Pattinson poprvé v kostýmu Batmana!

Natáčení snímku The Batman je v plném proudu a režisér Matt Reeves tak konečně oficiálně představil podobu nového Temného rytíře, jehož si zahraje Robert Pattinson. Vedle toho známe i podobu dalšího Batsignálu, jenž zveřejnil na sociálních sítích Gordonův představitel Jeffrey Wright.

Filmové novinky

Matt Reeves na sociálních sítích zveřejnil první záběry z kostýmových zkoušek Roberta Pattinsona coby Batmana. Za doprovodu dramatické hudby dorazí Pattinson v kostýmu, jenž kombinuje ty nejlepší obleky z minulých osmdesáti let Batmana. Původně se spekulovalo, že "Battinsonův" kostým by měl být inspirován klasickým vzhledem ze sedmdesátých let, ve kterém má Bats bílé kontaktní čočky, podle aktuální masky to ale vypadá, že hlavním zdrojem inspirace je jeden z prvních kostýmů v kombinaci s aktuálním ohozem z DC Znovuzrození. Netopýří symbol, jenž na kostýmu samozřejmě nemůže chybět, je vyroben z úlomků pistole padoucha Joea Chilla, ze které vyšly výstřely, jež zabily Thomase a Marthu Wayneovi. Pokud se ale na kostým podíváme blíže, připomíná i oblek hrdinného Daredevila z nedávno ukončeného oblíbeného seriálu na Netflixu. Kruh se uzavírá.

Ve filmu The Batman Pattinsona doplní Zoë Kravitz coby Catwoman, padouchy Riddlera, Penguina a Falconeho si pak střihnou herci Paul Dano, Colin Farrell a John Turturro. Ve výčtu známých gothamských figur, které se ve filmu objeví, pak nechybí ani policejní důstojník a později komisař James Gordon. Toho si zahraje Jeffrey Wright, jenž na Twitteru zveřejnil první fotku Batsignálu, který bude používat přímo ve filmu.

 917 zobrazení   84 se líbí
Líbí se vám Zámek a klíč? Netflix předběžně chystá 2. řadu
Líbí se vám Zámek a klíč? Netflix předběžně chystá 2. řadu
11.02.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Strategie Netflixu je zřejmá. Nové značky v podobě filmů a seriálů, které lákají nové předplatitele. Tou nejnovější je komiksová adaptace Zámku a klíče, která má našlápnuto na pokračování.

Domluveno! Přátelé se vrátí ve speciálu na HBO a herci dostanou tučné šeky
Domluveno! Přátelé se vrátí ve speciálu na HBO a herci dostanou tučné šeky
09.02.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Nová streamovací služba HBO Max neponechává nic náhodě a svůj start kromě nákupu původních 10 řad Přátel korunuje nostalgickou sešlostí se všemi hlavní herci série.

První reakce: Zámek a klíč je zdařilou adaptací, budeme se bát i smát.
První reakce: Zámek a klíč je zdařilou adaptací, budeme se bát i smát.
06.02.2020 | Filmové novinky

Tento pátek Netflix zpřístupní očekávanou hororovou fantasy Zamek a klíč. Pojďme se podívat na první zveřejněné dojmy a zjistit, jestli seriál dostojí nadějím fanoušků a jestli má potenciál přivábit neznalé předlohy.

Marvel potvrdil data vydání seriálů pro Disney+. A kdy se vrátí Baby Yoda?
Marvel potvrdil data vydání seriálů pro Disney+. A kdy se vrátí Baby Yoda?
05.02.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Streamovací službě Disney+ se daří a jen po pár měsících má na kontě skoro 29 milionů předplatitelů. Není divu, že jí rostou křídla a oznamuje termíny uvedení očekávaných seriálů.