FB pixel TP pixel
První reakce: Jak se povedl první seriál v rámci marvelovského vesmíru? © TMDB

První reakce: Jak se povedl první seriál v rámci marvelovského vesmíru?

Reakce na první marvelovský seriál vyrobený přímo pro streamovací stanici Disney+ jsou na světě. A podle nich ukázky na roztodivný žánrový mišmaš nelhaly. Máme se prý připravit na podivuhodný ale jedinečně zábavný zážitek.

Filmové novinky

Mnozí fanoušci superhrdinksých dobrodružství určitě nedočkavě očekávají tento pátek. To si totiž na streamovací platformě Disney+ odbyde svou premiéru seriál WandaVision, kterým nás v hlavních rolích provede marvelovský superhrdinský pár Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany). Hlad po dalších příbězích z tohoto univerza plného hrdinů v kostýmech a superpadouchů je značný, vždyť je to již více než rok, co uvedlo studio Marvel, patřící pod konglomerát Disneyho, svůj poslední snímek Spider-Man: Daleko od domova do kin. A už od prvních zveřejněných trailerů seriálu WandaVison bylo jasné, že tento nový devítidílný seriál bude jiný, půjde si svou vlastní cestou a nebude své fanoušky na první dobrou hladit po srsti. Ale povedlo se nakonec naplnit ambice tvůrců nebo vznikl nekoukatelný mix sitcomu, akce, dramatu a romance?

Vybraní novináři měli k dispozici ke zhlédnutí tři epizody. A jejich první reakce na sociálních sítích byly po dokoukání z většiny nadšené. Seriál má být v těchto úvodních dílech velmi svěží, zábavnou a dokonalou poctou starším sitcomům, které nechybí cit pro detail. Novináři také obdivují vypravěčskou a formální odvahu riskovat, která může zpočátku odradit mnohé, kteří hledají klasický superhrdinský příběh. Pokud ale divák na tuto hru přistoupí, svět města Westview, ve kterém se postupně odkrývá realita, si jej určitě podmaní. Recenzenti také nezapomněli vychválit vynikající a přesné výkony obou hlavních hrdinů a velký prostor, který oproti filmům dostali, prospívá Olsenové i Bettanymu ve vykreslení jejich fikčních charakterů. Tento pátek se tak diváci, kteří mají dostupnou službu Disney+, mohou těšit na první dvě půlhodinové epizody a další s týdenním odstupem budou následovat. V České republice nyní můžeme pouze doufat v brzké spuštění žádané Disneyho platformy.

 2 393 zobrazení   33 se líbí
HBO obnovuje Sex ve městě! Jedna z hvězd ale bude chybět
HBO obnovuje Sex ve městě! Jedna z hvězd ale bude chybět
11.01.2021 10:00:00 | Filmové novinky

HBO se i nadále snaží bojovat proti konkurenci Netflixu, Amazonu či Disney+ a tahá z rukávu jeden ze silných trumfů své minulosti. Pro streamovací službu HBO Max totiž obnovuje kultovní Sex ve městě, který se vrátí jako limitovaná série.

Netflix opět lokalizuje. České titulky dostaly tři seriálové legendy
Netflix opět lokalizuje. České titulky dostaly tři seriálové legendy
06.01.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Se vstupem do nového roku Netflix určitě potěší příznivce třech amerických seriálů, které se již stihly stát klasikami. V české verzi Netflixu se nově objevil sitcom Jak jsem poznal vaši matku, drama Útěk z vězení a špionážní thriller Ve jménu vlasti.

Potvrzeno! Fantasy Jeho temné esence dostane od HBO i finální třetí řadu
Potvrzeno! Fantasy Jeho temné esence dostane od HBO i finální třetí řadu
23.12.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Skvělá zpráva! Velkorozpočtové seriálové fantasy Jeho temné esence, které spolu koprodukují britská veřejnoprávní televize BBC a americká kabelovka HBO, dostane k potěše fanoušků i závěrečnou třetí sérii.

Netflix představil první ukázky z očekávaných sci-fi a fantasy novinek
Netflix představil první ukázky z očekávaných sci-fi a fantasy novinek
22.12.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Největší streamer nehodlá ve svém zvoleném vysokém tempu dávkování filmů a seriálů zpomalovat. Těšit se tak v nejbližší době můžeme na evropskou dystopickou sci-fi Evropské kmeny, tradiční dobrodružnou fantasy Světlo a stíny, cynickou komedii Smrt do roku 2020 nebo akční sci-fi výplach Za čárou.