FB pixel TP pixel
První trailer 2. série Mindhunter láká na Charlese Mansona © TMDB

První trailer 2. série Mindhunter láká na Charlese Mansona

Po měsících spekulací jsme se konečně dočkali. Netflix totiž vypustil první ukázku z druhé série kriminálky Mindhunter, v níž se bude duo vyšetřovatelů snažit chytit nepolapitelného zabijáka dětí, který řádil v Atlantě roku 1979. A nechybí ani krátký pohled na Charlese Mansona a potvrzení data premiéry.

Filmové novinky

První ukázka vrací do hry agenty Holdena Forda (Jonathan Groff) a Billa Tenche (Holt McCallany), kteří za pomoci Anny Torv jako profesorky psychologie Wendy Carr pátrají po vrahovi dětí, jenž řádil koncem 70. let v Atlantě. Trailer umně kombinuje výslech jednoho z chycených vrahů, jenž potvrzuje, že i tentokrát se bude hojně pracovat na vytváření psychologických profilů, společně s napínavou sekvencí domácí invaze. Nepřekvapí, že materiál vypadá naprosto fantasticky, když několik epizod znovu režíroval David Fincher, jenž je pro druhou řadu doplněn režiséry Andrew Dominikem a Carlem Franklinem. Trailer potvrzuje dřívější informace o uvedení seriálu již 16. srpna.

 159 zobrazení   12 se líbí
Příběh služebnice na Hulu i HBO boduje, dočká se čtvrté řady
Příběh služebnice na Hulu i HBO boduje, dočká se čtvrté řady
31.07.2019 | Filmové novinky

Čeští diváci si aktuálně vychutnávají třetí řadu Příběhu služebnice na HBO a mateřská stanice seriálu, americká Hulu, během své páteční prezentace pro Asociaci televizních kritiků oznámila, že již June a dalším služebnicím odklepla čtvrté pokračování.

Dočkají se Sedmilhářky od HBO třetí řady? Šance jsou prý nízké
Dočkají se Sedmilhářky od HBO třetí řady? Šance jsou prý nízké
30.07.2019 | Filmové novinky

Programový ředitel HBO Casey Bloys se v nedávném rozhovoru vyjádřil k možné třetí řadě seriálu Sedmilhářky, a navíc promluvil ohledně probíraného vyšachování režisérky Andrey Arnold na konečné podobě druhé série.

Scorseseho Irishman otevře festival v New Yorku. Máme první fotografie
Scorseseho Irishman otevře festival v New Yorku. Máme první fotografie
29.07.2019 22:30:00 | Filmové novinky

Očekávaný gangsterský megafilm Martina Scorseseho, Irishman, se konečně představuje na prvních fotografiích. Záběry novinky od Netflixu přišly společně s oznámením, že film jako první uvidí diváci na festivalu v New Yorku. Kdy se dočkají ostatní?

Seriálový Pán prstenů má první trailer, který odhaluje hvězdný tvůrčí tým
Seriálový Pán prstenů má první trailer, který odhaluje hvězdný tvůrčí tým
29.07.2019 | Filmové novinky

Jeff Bezos chce seriál ze světa Pána prstenů, který se stane další Hrou o trůny. A nové video, které odhalilo tvůrčí tým, jenž seriál přivede k životu, ukazuje, že Amazon neponechává nic náhodě. Najal si totiž tvůrce s referencemi z absolutní filmové i seriálové špičky.