FB pixel TP pixel
Na Netflix míří nejúspěšnější film roku a další české megahity © Bontonfilm

Na Netflix míří nejúspěšnější film roku a další české megahity

Na Netflix se opět chystá lavina českých filmů a tentokrát skutečně nepůjde o žádná béčka. Po Havlovi totiž dorazí doslova ty největší megahity posledních měsíců.

21. 1. 2022 7:00 | Filmové novinky

Pokud jste v uplynulých hodinách zapnuli Netflix, jistě vám neušlo, že streamovací obr přidal do své nabídky rozpačitě přijímaný životopisný snímek Slávka Horáka Havel, který se okamžitě vyhoupl na špici zájmu tuzemských diváků. Ti se přitom mají na co těšit i v následujících dnech, neboť Netflix pořídil pro konec ledna i další velké hitovky od českých producentů.

Zaručeně největším lákadlem je novinka Patrika Hartla Prvok, Šampon, Tečka a Karel, která loni zaznamenala 600 000 diváků v kinech, což z ní činí vůbec nejúspěšnější snímek daného roku. Prvok se na Netflixu objeví ji 29. ledna a již o dva dny později ho budou následovat další dvě tuzemské tutovky. Pro vážněji zaměřené diváky bude lákadlem Šarlatán s Ivanem Trojanem, pro méně náročné publikum pak bude připravena komedie Radky Třeštíkové a Rudolfa Havlíka Bábovky. Právě druhému jmenovanému filmu silně uškodila pandemie a s ní spojené uzavírání kin. Na Netflixu se ale komedii od milované i nenáviděné autorky knižních best-sellerů jistě bude dařit. Dokonce bychom se vsadili, že se Bábovky budou s Prvokem prát o první pozici tuzemského TOP 10.


Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix v traileru láká na mrazivý thriller na hraně reality a fikce
Netflix v traileru láká na mrazivý thriller na hraně reality a fikce
20. 1. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix koncem ledna pro své diváky připravil jednu velkou satiru s prvky černého humoru. Žena v domě přes ulici od dívky v okně odkazuje na oblíbené romány, které se v posledních letech těší velké popularitě.

Trailer na seriálového Pána prstenů odhalil název i datum premiéry
Trailer na seriálového Pána prstenů odhalil název i datum premiéry
19. 1. 2022 17:00:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný seriálový projekt Amazonu má konečně oficiální název a potvrzuje i dříve oznámené datum premiéry. Detaily o seriálovém Pánu prstenů odhalil nový trailer, který cituje slavná Tolkienova slova.

Zemřel Hannibal Lecter. Gaspard Ulliel měl být i hvězdou Marvelu
Zemřel Hannibal Lecter. Gaspard Ulliel měl být i hvězdou Marvelu
19. 1. 2022 15:00:00 | Filmové novinky

37letý herec Gaspard Ulliel svou kariéru bohužel už dále nerozvine. Osudnou mu byla nehoda na lyžích, která ho po převozu do nemocnice stála život. Zprávu již potvrdila rodina i jeho agent.

Nový seriál Vikingové: Valhalla má krvavý trailer i datum premiéry
Nový seriál Vikingové: Valhalla má krvavý trailer i datum premiéry
19. 1. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci Vikingů už se jistě vyrovnali nejen s dávnou ztrátou Ragnara Lothbroka, ale i celým jeho pokolením. Netflix ale neztrácí čas a již brzy nás zavede do pozdní fáze vikinských tažení. A čeká nás Vilém Dobyvatel!