FB pixel TP pixel
RECENZE: Ďábel - Spidey a Batman v dramatické novince Netflixu © TMDB

RECENZE: Ďábel - Spidey a Batman v dramatické novince Netflixu

Netflix má za sebou léto plné spíše spotřební zábavy než výraznější a hlavně ambicióznější kvality. O závan náročnějšího filmového vzduchu se pokouší novinka Ďábel, ve které se proti sobě postavili mimo jiné Tom Holland a Robert Pattinson.

Video

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké. Taková je krátká synopse Netflixu k novému thrilleru režiséra Antonia Campose, který v minulosti zaujal solidním festivalovým dramatem o depresemi trpící novinářce, která spáchala sebevraždu Christine, a především seriálovým hitem Netflixu Hříšnice, který se letos vrátil již ve své třetí řadě. Novinka Ďábel pak slibovala opravdu temnou atmosféru amerického vidlákova a pohled do myslí zvrácených postav, jimž se snaží postavit současný představitel Spider-Mana Tom Holland. Zda se mu to podařilo, na to se můžete podívat v nové recenzi.

 355 zobrazení   13 se líbí
RECENZE: Drží si Lucifer v 5. řadě formu?
RECENZE: Drží si Lucifer v 5. řadě formu?
15.09.2020 12:00:00 | Video

První část epizod 5. řady Lucifera je za námi. Povedla se, nebo už s blížícím se koncem seriálu dochází důvtipnému pekelníkovi pomalu, ale jistě dech?

RECENZE: Seveřané jsou nenápadná vikingská verze Monty Pythonů
RECENZE: Seveřané jsou nenápadná vikingská verze Monty Pythonů
28.08.2020 15:00:00 | Video

Máte rádi komediální kult Monty Python? V tom případě by vás mohla chytnout za srdce ne-zas-tak novinka Seveřané, která si na Netflixu odkroutila již 3. řadu. Vyplatí se naskočit na tenhle rozjetý norský vlak plný bláznivých Vikingů?

RECENZE: Patří Umbrella Academy stále mezi seriálovou špičku Netflixu?
RECENZE: Patří Umbrella Academy stále mezi seriálovou špičku Netflixu?
21.08.2020 12:30:00 | Video

První řada Umbrella Academy ukázala, že se Netflix ohledně komiksů nemusí nutně vázat na Marvel a jeho superhrdiny. Dokázala však druhá řada úspěšně navázat na skoro až kultovní renomé první řady?

TOP 6 nejlepších dokumentů na Netflixu, které musíte vidět
TOP 6 nejlepších dokumentů na Netflixu, které musíte vidět
13.08.2020 14:00:00 | Video

Netflix není jen o hraných filmech a seriálech. Streamovací službě se hodně daří i v oblasti dokumentů. A právě dnes se podíváme na ty nejlepší, které jsme letos zatím měli možnost vidět.