FB pixel TP pixel
RECENZE: Je Vyproštění od Netflixu akčním nářezem roku? © TMDB

RECENZE: Je Vyproštění od Netflixu akčním nářezem roku?

Producentský tým stojící za Avengers: Endgame a šikovný kaskadér natočili pro Netflix novou akční šlehu Vyproštění v hlavní roli s Chrisem Hemsworthem. Podařilo se doručit nářez z ranku Johna Wicka?

Video

Thor proti armádě zabijáků

Chrise Hemswortha sice nejvíce proslavila role boha hromu Thora v marvelovských spektáklech, v minulosti ale ukázal, že jeho kariéru nebudou tvořit jen komiksové adaptace. Po řadě komediálnějších štací Hemsworth v novince od Netflixu Vyproštění zkouší plnohokrevný akční náhul, ve kterém musí vysvobodit ze zajetí mladého chlapce, vyrovnat se se zradou a následně se prostřílet po zuby ozbrojenou armádou zabijáků. Otázkou zůstává: Podařilo se doručit akční náhul, který by se vyrovnal Johnu Wickovi? Anebo má Netflix na triku další polízanici, po které by bez zavřených kin neštěkl ani indický pes?

 841 zobrazení   85 se líbí
RECENZE: Natočil Netflix povedenou parodii na Smrtonosnou zbraň?
RECENZE: Natočil Netflix povedenou parodii na Smrtonosnou zbraň?
27.04.2020 15:00:00 | Video

Netflix ví, že jeho diváci mají rádi hlavně komedie, u kterých se dá vypnout. A také si libují v nostalgii. Pokusili se tudíž tyto dva prvky zkombinovat v krimi komedii Coffee a Kareem, kde je Ed Helms z Pařby ve Vegas terorizován otravným dítětem.

5 nejlepších seriálů, které se letos (zatím) objevily na Netflixu
5 nejlepších seriálů, které se letos (zatím) objevily na Netflixu
15.04.2020 14:00:00 | Video

Úvod roku se ze seriálového pohledu Netflixu povedl a v podstatě na nás házel jeden podařený seriál za druhým. No dobrá, s čestnou výjimkou Dopisu pro krále. Pojďme se podívat na ty kousky, které nás v prvních měsících roku zaujaly nejvíce.

RECENZE: Dokázal Dopis pro krále navázat na kvality Zaklínače?
RECENZE: Dokázal Dopis pro krále navázat na kvality Zaklínače?
13.04.2020 12:00:00 | Video

Po obřím úspěchu Zaklínače Netflix urgentně potřebuje další fantasy ságu, která by vyplnila díru do Geraltova návratu. První vlaštovkou měla být adaptace slavné knižní předlohy Dopis pro krále. Povedlo se Netflixu udělat fantasy hitovku, tentokrát hlavně pro mladší publikum?

RECENZE: Potěší I Am Not Okay With This fanoušky To a Stranger Things?
RECENZE: Potěší I Am Not Okay With This fanoušky To a Stranger Things?
26.03.2020 15:00:00 | Video

Možná jste si všimli, že Netflix zásadně točí filmy a seriály, které jdou ve stopách jeho minulých hitů. Fungují akční fláky? Tady máte aspoň tři! Funguje romantika? Ejhle, máme jich na skladě rovnou deset! Milujete Stranger Things? Tady máte Zámek a klíč nebo právě novinku I Am Not Okay With This!