FB pixel TP pixel
RECENZE: Kdybys jen tušil nabízí jednu z nejlepších romantik na Netflixu © TMDB

RECENZE: Kdybys jen tušil nabízí jednu z nejlepších romantik na Netflixu

Pokud máte rádi teenagerské romantické filmy od Netflixu a pátráte po něčem ve stylu Všem klukům, které jsem milovala, máme pro vás tip na vcelku nenápadnou a netradiční variantu v podobě novinky Kdybys jen tušil.

Video

Romantika, která umí překvapit

Romantických komedií, které umí překvapit, není příliš mnoho. A už vůbec ne těch, které se soustředí na teenagerské publikum. Pokud sledujete Netflix pravidelně, víte o čem mluvíme, právě podobných jednorázovek podle jednoho mustru je totiž streamovací služba plná. Pro novinku Kdybys jen tušil to ale tak úplně neplatí. Ačkoli se zápletka o chytré dívce, která se místnímu kabrňákovi snaží pomoci sbalit dívku jeho snů, může jevit jako další příspěvek do předvídatelného portfolia, Kdybys jen tušil je film, kterému se podařilo v očekávatelné zápletce najít sympaticky nový pohled na věc. Nečekejte samozřejmě nic totálně převratného. Každá snaha o trochu originality v léty prošlapaném žánrovém písečku se ovšem cení. Více ale v Torenově nové recenzi.

 887 zobrazení   6 se líbí
5 nenápadných filmových novinek na Netflixu, které byste neměli přehlédnout
5 nenápadných filmových novinek na Netflixu, které byste neměli přehlédnout
08.06.2020 14:00:00 | Video

Určitě jste si všimli, že Netflix každý týden přidává spoustu velkých filmových či seriálových novinek. Jenže on přidává i velkou spoustu menších filmů. A světe div se, často jsou mnohem lepší než nákladné hollywoodské velkoprodukce. Tady je pět kousků, které nám hodně přirostly k srdci.

RECENZE: Vrátil se Westworld ve 3. řadě zpátky mezi sci-fi špičku?
RECENZE: Vrátil se Westworld ve 3. řadě zpátky mezi sci-fi špičku?
18.05.2020 12:00:00 | Video

Druhá řada Westworldu se v očích spousty diváků bůhvíjak nepovedla a někteří byli dokonce rozhodnutí dát sci-fi HBO poslední šanci. Dokázal se projekt Jonathana Nolana zmátořit a nakopnout příběh zpátky nahoru mezi nejlepší seriály současnosti?

RECENZE: Willoughbyovi - může nový Netflix animák soupeřit s Pixarem?
RECENZE: Willoughbyovi - může nový Netflix animák soupeřit s Pixarem?
12.05.2020 12:00:00 | Video

Netflix si po geniálním Klausovi, který ovládl vánoční svátky, přichystal další milý animák s rodinnými hodnotami. Dokáže se vyrovnat Pixaru, anebo nabízí jen fajn rodinnou zábavu, která neurazí, ale vyloženě ani nenadchne?

RECENZE: Je Vyproštění od Netflixu akčním nářezem roku?
RECENZE: Je Vyproštění od Netflixu akčním nářezem roku?
29.04.2020 13:00:00 | Video

Producentský tým stojící za Avengers: Endgame a šikovný kaskadér natočili pro Netflix novou akční šlehu Vyproštění v hlavní roli s Chrisem Hemsworthem. Podařilo se doručit nářez z ranku Johna Wicka?