FB pixel TP pixel
Válka z nedorozumění začala. Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje stínání hlav a dračí nálet © HBO

Válka z nedorozumění začala. Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje stínání hlav a dračí nálet

Aneb co nadělá nesrozumitelná řeč umírajícího krále. Viserysovi se na smrtelné posteli povedla vskutku úchvatná paseka a naivní Alicent už začíná chápat, že všechno bylo možná jinak. Jenže zatáhnout za ruční brzdu už dost dobře nejde. Ne s po krvi toužícím Aegonem na Železném trůnu, a tak startují dračí jatka.

Filmové novinky

Rod draka se vyostřuje a již příští týden nás čeká vyvrcholení poloviny druhé řady, které nás vezme na bitevní pole. Ser Criston Cole totiž odtáhl s Alicentiným bratrem nepochopitelně do boje a nepotrvá dlouho, než Rhaenyra dospěje k názoru, že nemá jinou možnost, než vzít do boje i své draky. A tím, přátelé, odstartuje Tanec draků, který bude znamenat pád rodu Targaryenů, jak jsme o něm slyšeli v předchozím seriálu Hra o trůny.

A očividně to nebude hezká podívaná, protože se o moc nad trůnem přetahuje neskutečná sebranka psychopatů, kteří nejsou schopni přistoupit na fakt, že někdo možná udělal chybu. Ostatně hřebíček na hlavičku v poslední epizodě udeřila Rhaenys, když prohlásila, že si nakonec ani nikdo nevzpomene, proč samotná válka začala. Bylo to vraždou malého Aegonova syna? Ukradením Rhaenyřina práva na trůn? Aemondovým nezvládnutím Vhagar? Nebo snad jeho vypíchnutým okem? Boj mezi Targaryeny je už zkrátka nezvratný a všechno ostatní je historie. A s vypuštěním draků do krvavého střetu už skutečně nebude cesty zpět.

Zdroj: Max / HBO

Reklama
Nejlepší seriál Netflixu se loučí našlapaným trailerem. Fanoušci budou v extázi
Nejlepší seriál Netflixu se loučí našlapaným trailerem. Fanoušci budou v extázi
01.07.2024 18:10:00 | Filmové novinky

Stranger Things? Noční agent? Pro nás je jednoznačně nejlepším seriálem posledních let na Netflixu Cobra Kai. Tahle prodloužená ruka série Karate Kid totiž ukázala, že i ze zdánlivě hloupých nápadů (co když je padouchem ságy hlavní hrdina?) jde natočit skvělý seriál, který navíc emocionálně a dějově předvádí neskutečné veletoče.

První fotky z Gladiátora 2 berou dech. Zápletka je odhalena, trailer za rohem
První fotky z Gladiátora 2 berou dech. Zápletka je odhalena, trailer za rohem
01.07.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Sandálové filmy jsou zpátky! Nebo v to alespoň doufáme, protože první fotky z Gladiátora 2 vypadají naprosto skvěle. Oslavovat mohou hlavně fanoušci Paula Mescala a Pedra Pascala, protože dojde na střet nejoblíbenějších herců současnosti.

Definitivní hřebík do rakve. Nový Hellboy ukázal trailer a vypadá katastrofálně
Definitivní hřebík do rakve. Nový Hellboy ukázal trailer a vypadá katastrofálně
01.07.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Mike Mignola odmítá nechat filmového Hellboye umřít. Nyní přichází již třetí verze osudů rohatého drsňáka a vypadá naprosto šíleně. Skoro byste řekli až amatérsky. Mignola je přitom podepsaný pod scénářem.

Nový špionážní hit Netflixu v našlapaném traileru. Láká na přestřelky, exploze i komedii
Nový špionážní hit Netflixu v našlapaném traileru. Láká na přestřelky, exploze i komedii
01.07.2024 14:40:00 | Filmové novinky

Netflix představil první trailer ke špionážní akční komedii Jednotka všedního nasazení, kde v hlavních rolích zazáří Mark Wahlberg a Halle Berry. Snímek nás láká na nebezpečnou misi plnou agentů, výbuchů, adrenalinových honiček a jiskřivého napětí mezi ústředním párem.