FB pixel TP pixel
Sci-fi roku? Nový trailer Netflixu láká na boj o přežití ve vesmíru © TMDB

Sci-fi roku? Nový trailer Netflixu láká na boj o přežití ve vesmíru

Netflix má na jaře v rukávu hned několik zajímavých sci-fi projektů od tvůrců, které se vyplatí sledovat. Po Kyslíku Alexandra Ajy přichází na scénu režisér survivalu Arctic: Ledové peklo!

Filmové novinky

Brazilský režisér Joe Penna se před 3 roky blýsknul povedeným bojem o přežití v arktické pustině Arctic: Ledové peklo, což mu pomohlo dostat se do hledáčku větších filmových jmen. V novém sci-fi filmu Utajený pasažér tak vymění charisma Madse Mikkelsena za ansámbl v podobě Anny Kendrick, Toni Collette, Daniela Dae-Kima a Shamiera Andersona, kteří zjistí, že v jejich vesmírné lodi dochází kyslík a vystačí pouze pro tři pasažéry ze čtyř. Budou tudíž muset činit zásadní morální rozhodnutí a podle traileru dojde i o snahu celou situaci zvrátit a dostat se společně k cíli své mise - Marsu. Očividně nás ale opět čeká komorní, napínavé sci-fi, pro které je Netflix jako dělaný. Ten zakoupil práva globálně (kromě Kanady) a uvede Utajeného pasažéra i v České republice již 22. dubna s českými titulky.

 946 zobrazení   20 se líbí
Keanu Reeves se spojí s Netflixem. Natočí spolu akční nářez a anime seriál
Keanu Reeves se spojí s Netflixem. Natočí spolu akční nářez a anime seriál
30.03.2021 | Filmové novinky

Keanu Reeves se vedle herectví a hraní na baskytaru rozhodl navíc věnovat i komiksu. A napsal příběh o nesmrtelném krvelačném válečníkovi Berzerkerovi. Na zfilmování jeho příběhů se dohodl s Netflixem a vedle produkce si v něm Reeves zahraje i hlavní roli.

Z Marvelu unikly zásadní informace o nových filmech. Vrátí se Tony Stark?
Z Marvelu unikly zásadní informace o nových filmech. Vrátí se Tony Stark?
29.03.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Marvelovky stále táhnou a Disney to moc dobře ví. Myšák chystá desítky dalších projektů na motivy Marvel Comics a hodlá nás vzít na vesmírnou i čarodějnou jízdu s oblíbenými hrdiny. Ani jeho zabezpečení ale není bezchybné, proto na internet uniklo několik leaků, které jsme pro vás rozepsali.

Jak vznikala Snyderova Liga spravedlnosti? Mrkněte na video
Jak vznikala Snyderova Liga spravedlnosti? Mrkněte na video
28.03.2021 | Filmové novinky

Vize Zacka Snydera se navzdory dřívější skepsi a na nátlak fanoušků nakonec přece jen dočkala své realizace. HBO nám nyní ve svém videu přináší i pohled do zákulisí, které ukazuje, jaká panovala na place zábava, i to, jak Snyderovy plány postupně přicházely k životu.

Netflix v trailerech láká na novinky. Včetně nejhloupější reality show
Netflix v trailerech láká na novinky. Včetně nejhloupější reality show
25.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

V nových upoutávkách se Netflix opět snaží pokrýt co nejširší divácké spektrum. Potěší fanoušky přírodopisných dokumentů, milovníky guilty pleasure libujících si v emočně přepálených reality show či děti a rodiče s animákem Rodina na baterky.