FB pixel TP pixel
První fotky z návratu Sheldona: Hvězda Teorie velkého třesku zestárla a stále je s Amy © CBS

První fotky z návratu Sheldona: Hvězda Teorie velkého třesku zestárla a stále je s Amy

Je to jen pár dní, co se na internetu objevilo video s Jimem Parsonsem z natáčení závěrečné dvojepizody seriálu Malý Sheldon. Nyní stanice CBS návrat hvězdy Teorie velkého třesku doplnila o první fotografie zestárlého a možná i méně výstředního Sheldona Coopera. Vrací se i Amy.

Filmové novinky

Finále seriálu Malý Sheldon se nezadržitelně blíží a přítomen mu bude i Jim Parsons alias původní dospělá verze Sheldona Coopera, kterou jsme si zamilovali v seriálu Teorie velkého třesku. Parsonsovu fyzickou účast potvrdilo jen pár dní nazpět video Iana Armitage (samotný Malý Sheldon). Nyní přispěchala s oficiálními fotografiemi i televizní stanice CBS, kde je Malý Sheldon premiérově uváděn.

Na dvojici fotografií je Sheldon společně se svou milovanou Amy (Mayim Bialik), která se tedy v závěru Malého Sheldona objeví také. Fotografie odhaluje výrazně staršího Sheldona, než jak si ho pamatujeme z Teorie velkého třesku. Vypadá civilizovaněji, výrazně méně nerdsky, stále ale v jeho pracovně vidíme neskutečné množství vědeckých a nadšeneckých předmětů. Na základě fotografií, na nichž je Sheldon u počítače a zdá se, že ho zaklapává, se předpokládá, že je to právě tahle dospělá verze, která celý příběh Malého Sheldona vypráví a sepisuje jako paměti.

Seriál Malý Sheldon skončí 16. května po sedmi řadách a 141 epizodách. Se závěrem seriálu ale tahle franšíza rozhodně nekončí. CBS totiž plánuje další spin-off o Georgiem a Mandy, který na události Malého Sheldona naváže. Georgie a Mandy se budou snažit vybudovat své kariéry ruku v ruce se starostí o svou rodinu. Natáčení začne letos v létě a premiéra by měla proběhnout na podzim. Epizody Malého Sheldona aktuálně můžete sledovat na Netflixu, kde jsou dostupné první čtyři řady. Pro aktuální epizody je však lepší obrátit se na HBO Max, kde již probíhá závěrečná sedmá řada.

Zdroj: CBS / Collider

Strhující, dechberoucí a velkolepá sci-fi podívaná. Nová Planeta opic uchvátila kritiky
Strhující, dechberoucí a velkolepá sci-fi podívaná. Nová Planeta opic uchvátila kritiky
07.05.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Od čtvrtka bude v kinech k vidění trikový velkofilm Království Planety opic, který bude vyprávět příběh odehrávající se 300 let po událostech poslední trilogie. První reakce kritiků slibují epický blockbuster a zdařilý návrat do světa opic.

Nový Superman odhalen i s kostýmem! Vypadá jako Cavill a má rudé spoďáry
Nový Superman odhalen i s kostýmem! Vypadá jako Cavill a má rudé spoďáry
06.05.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Už příští rok dorazí do kin nový snímek se Supermanem, který zahájí další éru filmových adaptací hrdinů z DC Comics. Režisér James Gunn chvili po startu natáčení konečně odhaluje vzhled nového Kal-Ela, kterého ztvární sympaťák David Corenswet.

Přátelé skončili před 20 lety. Tyhle legendární epizody nikdy nedostaneme z hlavy
Přátelé skončili před 20 lety. Tyhle legendární epizody nikdy nedostaneme z hlavy
06.05.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Zdá se to neuvěřitelné, ale legendární sitcom Přátelé skončil již před 20 lety. Pojďte si s námi zopakovat ty nejlepší momenty s Rossem, Rachel, Monicou, Chandlerem, Phoebe a Joeym.

Netflix přestává vyhazovat peníze. Ruší filmy, velcí filmaři si stěžují a odchází
Netflix přestává vyhazovat peníze. Ruší filmy, velcí filmaři si stěžují a odchází
06.05.2024 16:25:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix je sice globální jedničkou na trhu, to ale neznamená, že hodlá bezmyšlenkovitě vyhazovat peníze. Nový šéf filmové divize pokračuje v razantních změnách a po obměně svých podřízených ruší filmy a utajuje finanční opasky filmařům. Těm se to samozřejmě nelíbí, dosud byli mnohdy přepláceni.