FB pixel TP pixel
Síla se znovu probouzí: HBO chystá maraton Star Wars ságy © TMDB

Síla se znovu probouzí: HBO chystá maraton Star Wars ságy

Fanoušci vesmírné ságy Star Wars budou mít v následujících týdnech hotové žně. Ačkoli minulý prosinec hlavní příběh o rodu Skywalkerů skončil, HBO nyní chystá opáčko dosavadních filmů nejen hlavní série, ale i spin-offů jako Solo nebo Rogue One.

Filmové novinky

Prequely již tento pátek

Již pár týdnů můžete na HBO GO nakoukávat 5 řad geniálního animovaného seriálu Star Wars: Klonové války a od 17. července dostanete další příděl z časů Staré republiky. Jako první totiž do nabídky naskáčou prequely George Lucase, které jsou vážně mnohem lepší, než si je pamatujete a nabízí vesmírné bitvy, stovky Jediů, romantiku a hlavně pád Anakina Skywalkera, který se nikdy nenaučil mít vyvýšenou pozici. Kromě filmů Skrytá hrozba, Klony útočí a Pomsta Sithů nás ale čekají ještě dva filmy oblíbené série. Dorazí totiž i úvodní (a ne moc povedený) film zmíněného seriálu Star Wars: Klonové války, na kterém zaujme snad jen to, že má úplně stejnou zápletku jako první díl Mandaloriana. Kromě animáku se pak budete moci podívat ještě na samostatný film Solo: Star Wars Story, pokud chcete vědět, kde Han získal své jméno, blaster a další zbytečné informace.

Původní trilogie od 24. července

O týden později, tedy 24. července, nás čeká hlavní nášup toho nejlepšího z Hvězdných válek. Dorazí totiž jednak nejlepší Disneyho počin v podobě Rogue One: Star Wars Story, ve kterém Rebelové ukradnou plány Hvězdy smrti a Darth Vader jich za to docela dost rozkrájí na kousky. Ale hlavně stěžejní původní trilogie s filmy Nová naděje, Impérium vrací úder a Návrat Jediů. A co vám budu povídat, pořád jsou to jedny z nejlepších filmů vůbec.

Sequelová trilogie čeká na potvrzení

HBO rovněž konečně potvrdilo, zda se v týdnu od 31. července dočkáme i sequelové trilogie s Rey, Finnem a Poe Dameronem, ve které emař Kylo Ren řeší, že není dost drsný jako jeho dědeček Darth Vader. Oproti očekávání nedorazí epizody VII-IX najednou, ale HBO bude diváky ještě chvíli napínat (asi abyste měli čas vydýchat příšernost epizody VIII) a zatímco první dvě části s novou generací hrdinů uvede 31. července, na Vzestup Skywalkera si počkáme až do 7. srpna.

 357 zobrazení   30 se líbí
Které seriály Netflixu jsou zrušeny a které budou pokračovat? Máme seznam
Které seriály Netflixu jsou zrušeny a které budou pokračovat? Máme seznam
13.07.2020 | Filmové novinky

Podobně jako jsme nabídli seznam obnovených a ukončených seriálů pro HBO, nabízíme vhled do nabídky Netflixu. Můžeme si tak utřídit a zrekapitulovat, na které z našich oblíbených sérií se můžeme těšit a s kterými se musíme bohužel rozloučit.

Které seriály na HBO dostaly další řadu a které končí? Máme seznam!
Které seriály na HBO dostaly další řadu a které končí? Máme seznam!
10.07.2020 | Filmové novinky

Protože v záplavě seriálů, kterými nás naše oblíbené streamovací služby zásobují, není lehké se orientovat, vydali jsme seznam, který vám prozradí, které seriály se kabelová a online televize HBO rozhodla ukončit a u kterých se můžeme těšit na další řadu.

Netflix a Amazon ukázali parádní ukázky Umbrella Academy a The Boys
Netflix a Amazon ukázali parádní ukázky Umbrella Academy a The Boys
09.07.2020 | Filmové novinky

Držte si klobouky, tohle totiž vypadá na velkou letní a pozdně letní zábavu! Netflix se právě vytasil s naprosto náhulovou ukázkou na druhou řadou Umbrella Academy a obratem kontroval Amazon, jenž slibuje v 2. řadě The Boys ještě víc krve, vtipů a zábavy než posledně.

První reakce: Další hit Netflixu. Akční náhul Old Guard nezklamal
První reakce: Další hit Netflixu. Akční náhul Old Guard nezklamal
08.07.2020 | Filmové novinky

Po nedávném obrovském úspěchu, který Netflix slavil s dvouhodinovou non-stop akcí s Chrisem Hemsworthem Vyproštění, to vypadá, že novinková akce Old Guard: Nesmrtelní vedená Charlize Theron je ještě lepší.