FB pixel TP pixel
Nová fantasy Netflixu chce být novým Harry Potterem. Trailer je velkolepý © Netflix

Nová fantasy Netflixu chce být novým Harry Potterem. Trailer je velkolepý

Režisér Paul Feig představil plnohodnotný trailer na novou velkolepou fantasy od Netflixu. Streamovací gigant se snaží vytvořit novou obří franšízu ze světa plného pohádkových bytostí.

13. 9. 2022 17:00 | Filmové novinky

Netflix pokračuje ve své snaze vybudovat velkou filmovou sérii a ideálním námětem je příběh o škole, ve které se hrdinové i padouši z pohádek učí svému řemeslu. Do tohoto světa jsou tažené i dvě mladé dívky, z nichž každá se vydá opačnou cestou. Dokáže dobračka přetáhnout svou zlu propadlou kamarádku zpět na světlo? To se v téhle variaci na Harryho Pottera dozvíme již 19. října, kdy snímek Škola dobra a zla zamíří na streamovací službu. Film natočil režisér Paul Feig, který se proslavil komediemi Špión nebo Ženy sobě. Hodně lidí ale také naštval novou verzí Krotitelů duchů s ženským obsazením. V hlavních rolích se objeví Charlize Theron a Kerry Washington.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Trailer 5. dílu Rodu draka slibuje velkou vzpouru. Seriál čeká i herecká rošáda
Trailer 5. dílu Rodu draka slibuje velkou vzpouru. Seriál čeká i herecká rošáda
13.09.2022 14:00:00 | Filmové novinky

HBO po konci 4. dílu Rodu draka uvedlo upoutávku na další epizodu, která bude první řadu seriálového hitu lámat do jeho druhé poloviny. Diváky čekají i velké změny v obsazení stěžejních rolí.

Žižka kina nedrtí a česká návštěvnost ho nespasí. V USA jde o propadák
Žižka kina nedrtí a česká návštěvnost ho nespasí. V USA jde o propadák
12.09.2022 18:45:00 | Filmové novinky

Jan Žižka měl s rekordním rozpočtem okolo půl miliardy českých korun jasně dominovat kinům a měl ambice zlákat i zahraniční publikum. Bohužel se mu však nedaří dle očekávání. V zahraničí jde pak o regulérní průšvih a ukázku toho, jak lze producentsky neodhadnout trh.

Marvel ukázal náhradu Avengers. Thora nebo Hulka nečekejte
Marvel ukázal náhradu Avengers. Thora nebo Hulka nečekejte
12.09.2022 16:50:00 | Filmové novinky

Marvel na D23 Expo odhalil tým, který nahradí milované Avengers. Zároveň potvrdil, že původní uskupení bylo po snímku Avengers: Endgame zcela rozpuštěno a ve vesmíru MCU neexistuje.

O čem bude čtvrtý Kapitán Amerika? Největší hrdina Marvelu sbírá nečekané posily
O čem bude čtvrtý Kapitán Amerika? Největší hrdina Marvelu sbírá nečekané posily
12.09.2022 13:20:00 | Filmové novinky

Jak všichni víme, na konci seriálu Falcon & Winter Soldier jsme se dočkali nového Capa Americy. Ikonický patriotický hrdina nakonec získal i svůj vlastní film a na nedávno ukončené akci jsme se dozvěděli více o jeho směřování. A jak to tak vypadá, čeká nás slušný politický thriller okořeněný o návrat ikonického zloducha.