FB pixel TP pixel
Nejmonstróznější film roku konečně na HBO. Titánům to trvalo déle než obvykle © HBO / Max

Nejmonstróznější film roku konečně na HBO. Titánům to trvalo déle než obvykle

Godzilla x Kong: Nové impérium, jeden z divácky nejúspěšnějších filmů letošního roku, konečně míří na svou domovskou streamovací službu Max. Monumentální titáni a jejich epické souboje dorazí již za pár dní.

Filmové novinky

Nejnovější snímek ze světa MonsterVerse Godzilla x Kong: Nové impérium premiéroval v českých a světových kinech na konci března. S odhadovaným rozpočtem okolo 140 milionů dolarů dokázal film globálně utržit nádherných 559 milionů dolarů a po sci-fi Duna: Část druhá a animáku V hlavě 2 drží třetí místo nejvýdělečnějších filmů roku 2024. Nyní konečně opětovné spolčení Konga a Godzilly míří i na domovskou streamovací platformu Max, kde jej budeme moci zhlédnout již ve čtvrtek 4. července. Kvůli úspěšnému putování kiny se na Max titáni dostávají později, než je obvyklé, a to po 97 dnech od premiéry, což je déle než u jiných filmů Warner Bros. z poslední doby.

Například Wonka se na Max podíval po 84 dnech od premiéry, zatímco Aquaman a ztracené království měl ještě kratší distribuci v kinech a na streamovací platformě debutoval po pouhých 67 dnech od prosincové premiéy. Přestože kritici nebyli k filmu režiséra Adama Wingarda příliš shovívaví a na Rotten Tomatoes získal jen 54 % kladných hodnocení, diváci si jej naopak zamilovali a udělili mu 91 % pozitivních recenzí. Pokud však přijmete bizarní a mnohdy nesmyslný příběh, Godzilla s Kongem vám nabídnou 115 minut neuvěřitelné akce, dech beroucích titánských soubojů a úchvatných vizuálních efektů, které vás připoutají k obrazovce.

Zdroj: Forbes

Reklama
Válka z nedorozumění začala. Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje stínání hlav a dračí nálet
Válka z nedorozumění začala. Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje stínání hlav a dračí nálet
02.07.2024 7:00:00 | Filmové novinky

Aneb co nadělá nesrozumitelná řeč umírajícího krále. Viserysovi se na smrtelné posteli povedla vskutku úchvatná paseka a naivní Alicent už začíná chápat, že všechno bylo možná jinak. Jenže zatáhnout za ruční brzdu už dost dobře nejde. Ne s po krvi toužícím Aegonem na Železném trůnu, a tak startují dračí jatka.

Nejlepší seriál Netflixu se loučí našlapaným trailerem. Fanoušci budou v extázi
Nejlepší seriál Netflixu se loučí našlapaným trailerem. Fanoušci budou v extázi
01.07.2024 18:10:00 | Filmové novinky

Stranger Things? Noční agent? Pro nás je jednoznačně nejlepším seriálem posledních let na Netflixu Cobra Kai. Tahle prodloužená ruka série Karate Kid totiž ukázala, že i ze zdánlivě hloupých nápadů (co když je padouchem ságy hlavní hrdina?) jde natočit skvělý seriál, který navíc emocionálně a dějově předvádí neskutečné veletoče.

První fotky z Gladiátora 2 berou dech. Zápletka je odhalena, trailer za rohem
První fotky z Gladiátora 2 berou dech. Zápletka je odhalena, trailer za rohem
01.07.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Sandálové filmy jsou zpátky! Nebo v to alespoň doufáme, protože první fotky z Gladiátora 2 vypadají naprosto skvěle. Oslavovat mohou hlavně fanoušci Paula Mescala a Pedra Pascala, protože dojde na střet nejoblíbenějších herců současnosti.

Definitivní hřebík do rakve. Nový Hellboy ukázal trailer a vypadá katastrofálně
Definitivní hřebík do rakve. Nový Hellboy ukázal trailer a vypadá katastrofálně
01.07.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Mike Mignola odmítá nechat filmového Hellboye umřít. Nyní přichází již třetí verze osudů rohatého drsňáka a vypadá naprosto šíleně. Skoro byste řekli až amatérsky. Mignola je přitom podepsaný pod scénářem.