FB pixel TP pixel
Smysl pro tumor válcuje sledovanost. Prima dvakrát porazila Novu © Česká televize

Smysl pro tumor válcuje sledovanost. Prima dvakrát porazila Novu

Česká televize má na kontě další hit sledovanosti, která navíc příliš neklesá. Do nedělních čísel sledovanosti však razantně promluvila i Prima, které se dvakrát podařilo překonat komerční konkurenci.

Filmové novinky

Česká televize si může opět gratulovat, její seriálová novinka Smysl pro tumor, která adaptuje stejnojmenný belgický seriál z roku 2018, si totiž drží skvělá čísla sledovanosti a oproti minulému týdnu prakticky neklesala. Zatímco před týdnem Smysl pro tumor zaujal 1 275 000 diváků, nyní to bylo 1 211 000 diváků. Skvělá čísla, která dokazují, jaký držák povedená novinka v režii Terezy Kopáčové je.

Úspěch i pro Primu

Z nedělních čísel má nicméně radost i televize Prima. Té se totiž podle dat zveřejněných MediaGuru podařilo hned dvakrát porazit konkurenční TV Nova. Nova již několik týdnů uvádí v nedělním prime timu dvě epizody krimi Případy mimořádné Marty, jež si drží stabilní sledovanost okolo 700 000 diváků v kategorii 15+. Přičemž po desáté hodině uvádí ještě publicistické Střepiny. Ty mají stabilně okolo 400 000 diváků. Prima nyní oba pořady přeskočila svými pořady, jež měly původně premiéru na streamovací službě prima+.

Případy mimořádné Marty porazilo politické drama Sedm schodů k moci, které mělo online premiéru přesně před rokem. Zdá se však, že zase tolik diváků seriál nevidělo, když si dokázal v hlavním vysílacím čase najít 827 000 diváků. Hitem je pro Primu i dokumentární seriál Bez lítosti, který nabízí unikátní pohled do života na doživotí odsouzených českých vrahů. Nejnovější epizoda se dostala ve sledovanosti přes 400 000 diváků a přeskočila zmíněné Střepiny TV Nova. O 260 000 diváků nicméně dokumentární série zaostala za 168 hodinami od ČT, které běžely ve stejném časovém slotu.

Zdroj: FTV Prima / Česká televize / MediaGuru

Schwarzenegger jako Boromir i Frodo. Geniální předělávka Pána prstenů trhá bránice
Schwarzenegger jako Boromir i Frodo. Geniální předělávka Pána prstenů trhá bránice
29.01.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Pán prstenů se od svého debutu před 23 lety stal inspirací pro nespočet parodií a memů. I po dvou dekádách tato epická sága stále přitahuje fanoušky, kteří s nadšením vytvářejí nové podoby díla. Ta nejnovější kombinuje Středozem s Arnoldem Schwarzeneggerem a je ukrutně zábavná.

Krotitelé duchů čelí době ledové. Trailer odhaluje akční návrat původních hrdinů
Krotitelé duchů čelí době ledové. Trailer odhaluje akční návrat původních hrdinů
29.01.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Zatímco předchozí díl Krotitelů duchů nám dal návrat komediálních bardů, kteří stáli za vznikem nesmrtelné franšízy, až v samotném závěru, novinka s podtitulem Říše ledu spojí původní hrdiny s těmi novými mnohem více. Trailer na jejich společné dobrodružství vypadá skvěle.

Akčňák roku už v dubnu? Nekompromisní mlátička vyzývá v traileru Johna Wicka
Akčňák roku už v dubnu? Nekompromisní mlátička vyzývá v traileru Johna Wicka
28.01.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Překvapení roku? Od herce Deva Patela, který se proslavil jako Milionář z chatrče a poslední roky strávil spíše jako herec v artových filmech, bychom akcí nabušený trailer na krvavý příběh o pomstě rozhodně nečekali. On v něm ale nejenže hraje, ale celý ho i vymyslel a zrežíroval.

V nové historické řežbě budou padat hlavy. Necenzurovaný trailer Šóguna se krve nebojí
V nové historické řežbě budou padat hlavy. Necenzurovaný trailer Šóguna se krve nebojí
28.01.2024 13:15:00 | Filmové novinky

Na konci února bude na Disney+ k vidění nová adaptace slavného románu Šógun. Upoutávka k chystané minisérii slibuje dechberoucí vizuál a napínavý příběh plný intrik, jenž nás vtáhne do nitra feudálního Japonska.