FB pixel TP pixel
Nový akční seriál trhá rekordy sledovanosti. V Česku si ho ale nepustíte © Paramount Plus

Nový akční seriál trhá rekordy sledovanosti. V Česku si ho ale nepustíte

Taylor Sheridan, tvůrce seriálových hitů Yellowstone či Tulsa King, to opět dokázal, když s novým hvězdně obsazeným akčním thrillerem slaví rekordní sledovanost. V Česku hitový seriál bohužel zatím neuvidíme.

Filmové novinky

Showrunner Taylor Sheridan, který stojí za seriálovými hity studia Paramount jako Král Tulsy, Starosta Kingstownu, Yellowstone či 1923, slaví s novým seriálem Special Ops: Lioness úspěch. Novinka, která se začala vysílat na konci července, má za sebou působivou sledovanost. Během prvních 24 hodin od premiéry se stal Special Ops nejsledovanějším globálním pořadem streamovací platformy Paramount+. Napínavý akční seriál láká na hvězdné obsazení - v hlavní roli se představila Zoe Saldana (Avatar, Strážci Galaxie), v těch vedlejších pak můžeme vidět Nicole Kidman, Morgana Freemana nebo Michaela Kellyho.

Soldana v seriálu hraje agentku CIA Joe, která se v utajení účastní operace s názvem Lvice. V probíhající válce proti terorismu se snaží vybalancovat svůj pracovní i soukromý život. Jak píše server Deadline, seriál se během prvních 24 hodin vysílání stal nejsledovanější celosvětovou premiérou Paramount+, čímž překonal loňský rekord akčního sci-fi Halo. První díl seriálu si vysloužil impozantní sledovanost, když jej vidělo přes 6 milionů diváků. Toto číslo je kombinací předplatitelů, kteří seriál streamovali na Paramount+, s předplatitely kabelovky Paramount Network ve Spojených státech. Diváci kabelovky už ale další díly neuvidí, zbylé epizody totiž budou dostupné už jen na Paramount+.

V Česku ale zatím neuvidíme žádnou epizodu. Na stanici SkyShowtime, kterou spoluvlastní právě Paramount a kde jsou u nás k vidění ostatní Sheridanovy seriály, není Special Ops: Lioness dosud k dispozici. I když má novinka oproti ostatním Sheridanovým hitům zatím jen průměrné známky od kritiků, z diváckého hlediska to byla pro tohoto showrunnera opět trefa do černého. Svým příštím projektem se ale Sherdian opět vrátí k westernovým kořenům s dalším spin-offem Yellowstonu, ve kterém se hlavní role zhostí Matthew McConaughey.

Zdroj: Collider

Největší hvězda Prciček přiznala úsměvný plat. Stifmeister musel na brigádu
Největší hvězda Prciček přiznala úsměvný plat. Stifmeister musel na brigádu
03.08.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Představitel kultovní role Steva Stiflera v sérii Prci, prci, prcičky odhalil během aktuálně probíhající stávky herců a scenáristů, jakou částku si vydělal, když se poprvé převtělil do role slavného Stifmeistera. Miliony dolarů rozhodně nečekejte.

Severská fantasy Netflixu slibuje masivní bitvu bohů a obrů. Trailer je velkolepý
Severská fantasy Netflixu slibuje masivní bitvu bohů a obrů. Trailer je velkolepý
03.08.2023 13:40:00 | Filmové novinky

Jeden z nejpodceňovanějších seriálů Netflixu se již za pár týdnů vrátí na obrazovky nejpopulárnější streamovací služby a podle traileru se zdá, že nás čeká velkolepé zakončení, které se nevyhne konci světa.

Přes 15 filmů brzy opustí Netflix. Práva končí nejlepším akčňákům i Mumii
Přes 15 filmů brzy opustí Netflix. Práva končí nejlepším akčňákům i Mumii
02.08.2023 18:25:00 | Filmové novinky

Ani v srpnu se Netflix nevyhne nutnému vyhazování titulů ze své nabídky. Mohou za to dosud platné smlouvy s některými hollywoodskými studii a dalšími distributory, které se v následujících dnech naplní.

Strážci Galaxie 3 jsou konečně na Disney Plus. Dostali exkluzivní verzi
Strážci Galaxie 3 jsou konečně na Disney Plus. Dostali exkluzivní verzi
02.08.2023 15:55:00 | Filmové novinky

Téměř na den přesně tři měsíce od uvedení v kinech dorazilo završení série Strážci Galaxie na svou domáckou streamovací službu Disney Plus. Diváci, kteří si na vydání filmu právě na této platformě počkali, jsou odměněni i exkluzivní vylepšenou verzí.