FB pixel TP pixel
Spider-Man a Kapitán Amerika se potkají v gotickém dramatu na Netflixu © TMDB

Spider-Man a Kapitán Amerika se potkají v gotickém dramatu na Netflixu

Představitel Spidermana Tom Holland a Kapitána Ameriky Chris Evans se spolu s dalšími hollywoodskými hvězdami jako Bill Skarsgard nebo Mia Wasikowska setkají v připravovaném netflixovském filmu.

Filmové novinky

Dva členového marvelovského universa Tom Holland a Chris Evans, se po několika setkáních v rolích Avengerů herecky opět střetnou, tentokráte ve filmu připravovaném společností Netflix s názvem The Devil All The Time. Tento projekt je adaptací románu Donalda Raye Pollocka z roku 2011, který se odehrává na středozápadě USA v Ohiu a Západní Virginii, a vypráví o působivých bizarních postavách: páru sériových vrahů, kazateli jehož víra je zkoušena a místním zkorumpovaném šerifovi. Příběh sleduje období dvou dekád mezi druhou světovou válkou a šedesátými lety, a Ameriku v něm vykresluje jako temnou a nenávistnou. Žánrově by měl spadat mezi gotická ponurá vyprávění.

Režie byla svěřena Antoniu Camposovi, který natočil životopisné drama Christine a producentsky stojí za krimi seriálem The Sinner. Toma Hollanda a Chrise Evanse doprovodí další hvězdná jména jako Mia Wasikowska známá především jako Alenka v říši divů ze zpracování Tima Burtona, Robert Pattinson fanynkami zbožňovaný za roli upíra Edwarda v Twilight sáze, Bill Skarsgard, kterému se v loňském roce podařilo prorazit ztvárněním klauna Pennywise v hororu To nebo kingovským seriálem Castle Rock a Eliza Scanlen, nyní proslavená seriálem Ostré předměty. Producentsky film mezi jinými zaštiťuje i Jake Gyllenhaal. Premiéra by měla být v roce 2020.

 563 zobrazení   30 se líbí
Kaley Cuoco by se ráda vrátila na obrazovky jako Penny
Kaley Cuoco by se ráda vrátila na obrazovky jako Penny
16.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Stejně jako fanoušci sitcomu Teorie velkého třesku, ani Kaley Cuoco se ještě necítí na to pověsit svou postavu Penny na hřebík. Potrhlou blondýnu z Nebrasky hraje už 12 let a než se k ní ve 4. řadě přidaly Melissa Rauch a Mayim Bialik, byla jedinou hlavní ženskou postavou sitcomu. I tak by ale ještě ráda viděla návrat seriálu, třeba příští rok.

Do kin se chystá film o mladém Tonym Sopránovi
Do kin se chystá film o mladém Tonym Sopránovi
15.01.2019 18:30:00 | Filmové novinky

Po dvaceti letech od premiéry prvního dílu Rodiny Sopránových se připravuje celovečerní film, který bude prequelem k seriálu, a mezi jinými si v něm zahrají Jon Bernthal nebo Vera Farmiga.

Ceny amerických kritiků ovládla Cuarónova Roma od Netflixu
Ceny amerických kritiků ovládla Cuarónova Roma od Netflixu
14.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Období udělování výročních cen nadále běží v plném proudu. Tentokrát vyhlásila ty své asociace amerických filmových a televizních kritiků, která hodnotila nejlepší počiny loňského roku.

Lednové výprodeje na iTunes: Lego příběh a další dětské filmy za 149 Kč
Lednové výprodeje na iTunes: Lego příběh a další dětské filmy za 149 Kč
09.01.2019 19:20:00 | Filmové novinky

Pořádný úklid skladů dělá v lednu iTunes. Zatímco během Vánoc byly za hubičky k dispozici disneyovky, teď přišly na řadu animáky od Warnerů jako Lego příběh nebo Lego Batman. Ale své si najdou i fandové Scooby-Doo, animovaných DC filmů či milovníci legend jako Rošťáci.