FB pixel TP pixel
Spider-Man se v traileru vyrovnává s Avengers: Endgame a ztrátou... © TMDB

Spider-Man se v traileru vyrovnává s Avengers: Endgame a ztrátou...

Po událostech Avengers: Endgame se Peter Parker vydává na školní exkurzi do Evropy, kde jej Nick Fury seznámí s Quentinem Beckem, bojovníkem z jiného světa Multiverza, jemuž musí Spidey pomoci v boji proti silnému nepříteli.

Filmové novinky

POZOR, NÁSLEDUJÍCÍ SPOILERY K AVENGERS: ENDGAME, COŽ JSTE ALE VŠICHNI VIDĚLI, NE?

Spider-Man ( Tom Holland) v novém traileru rozmlouvá s Happy Hoganem (Jon Favreau) o odkazu padlého hrdiny Iron Mana a následně vysloužilého bodyguarda šokuje tím, že nezvedne telefon bývalému řediteli S.H.I.E.L.D.u Nicku Furymu (Samuel L. Jackson). Na studijní cestě po Evropě jej však Fury nakonec stejně odchytne a seznámí s iluzionistou Quentinem Beckem alias Mysteriem (Jake Gyllenhaal), jenž přicestoval z paralelního světa a snaží se zastavit trojici mocných nepřátel. V traileru v několika záběrech vidíme velká evropská města jako Benátky, Londýn a hlavně Prahu, jež by měla být pro hlavní příběhovou linku stěžejní. Díky přítomnosti Mysteria se pak v MCU poprvé setkáme i s termínem Multivesmíru, díky čemuž bychom se v budoucnu mohli dočkat několika populárních komiksových postav z pavoučího světa. Vedle výše zmíněných herců ve filmu uvidíme Cobie Smulders jako agentku Hillovou a vracející se herce z filmu Homecoming Marisa Tomei, Jacoba Batalona, Michaela Keatonači Tonyho Revoloriho. Poslední snímek třetí fáze Marvel Cinematic Universe uvidíme v kinech už 4. července.

 498 zobrazení   31 se líbí
Čtvrtý díl Hry o trůny podkopává Daenerys a chystá poslední válku
Čtvrtý díl Hry o trůny podkopává Daenerys a chystá poslední válku
06.05.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Druhá kulminace před klíčovými událostmi a druhé intermezzo 8. řady. Tak by se dal nazvat čtvrtý díl Hry o trůny, který se v mnoha ohledech podobal tomu druhému, ale v mnoha jiných byl dokonce lepší.

EXKLUZIVNÍ VIDEO: Květen na Netflixu? Máme přehled všech novinek
EXKLUZIVNÍ VIDEO: Květen na Netflixu? Máme přehled všech novinek
05.05.2019 | Filmové novinky

Stejně jako peníze, i Netflix nikdy nespí. I na květen si tudíž připravil pěknou řádku žhavých novinek, které zkrátka musíte vidět a my vám je servírujeme v exkluzivním video přehledu!

Fotky k 4. epizodě Hry o trůny věští přípravy před finální bitvou seriálu
Fotky k 4. epizodě Hry o trůny věští přípravy před finální bitvou seriálu
03.05.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Hra o trůny se v prvních zveřejněných fotografiích ke 4. dílu ohlíží zpět na svůj název a po událostech prvních tří dílů a ukončení dějové linky Bílých chodců nadále přidává plyn směrem k absolutnímu finále a „poslední válce“.

Bitva v 5. díle Hry o trůny bude podle Daenerys větší než ta o Zimohrad
Bitva v 5. díle Hry o trůny bude podle Daenerys větší než ta o Zimohrad
03.05.2019 | Filmové novinky

Ti pozornější z nás už dlouho vědí, že 5. díl 8. řady Hry o trůny bude obsahovat další (a s vysokou pravděpodobností již úplně poslední) velkou bitvu. Emilia Clarke nyní prozradila, že bude „ještě větší“ než bitva o Zimohrad.