FB pixel TP pixel
Nastražte pavoučí smysly! Netflix přidal filmy se Spider-Manem a chystá další © Columbia Pictures

Nastražte pavoučí smysly! Netflix přidal filmy se Spider-Manem a chystá další

Jedním z klíčů úspěchu streamovacích služeb je schopnost přizpůsobit se dokázat se napojit na trendy. Například na to, co právě letí v kině, kde aktuálně sklízí ovace nejnovější příběh Spider-Mana Milese Moralese. Netflix proto neváhal a do nabídky zařadil předchozí spider-manovské tituly.

5. 6. 2023 18:00 | Filmové novinky

Animovaný snímek Spider-Man: Napříč paralelními světy o uplynulém víkendu překonal jakákoli očekávání a do své pavoučí portmonky zasunul přes 200 milionů amerických dolarů. Jedná se o neskutečná čísla, která skutečně čekal málokdo, přičemž animovaný snímek hladce ovládl i tuzemská kina, kde ho o prvním víkendu viděl skoro dvojnásobek diváků než první část. Netflix tak vycítil příležitost se na novince přiživit a obnovil licence na některé z předchozích spider-manovských titulů. Do nabídky tak zařadil prvního Spider-Mana Sama Raimiho, dostupné jsou i oba díly ze série Amazing Spider-Man a dokonce i první dva počiny z MCU ságy Toma Hollanda Spider-Man: Homecoming a Spider-Man: Daleko od domova. A ano, součástí je samozřejmě i první animák z příběhu Milese Moralese Spider-Man: Paralelní světy.

Pro zájemce o rozšířené pavoučí universum od Sony je pak v nabídce Netflixu i první Venom a už na 12. června se chystá místo pro snímek Venom 2: Carnage přichází, který dějově předchází filmu Spider-Man: Bez domova. Ten na Netflixu sice nenajdete, můžete si to ale vynahradit na HBO, kde tento závěr Hollandovy trilogie stále dostupný je. Kromě toho HBO nabízí i zbylé dva filmy od Sama Raimiho, takže pokud máte po Milesově cestě paralelními světy chuť na další dobrodružství vašeho dobrého superhrdinského souseda, rozhodně je z čeho vybírat. Pro hardcore fanoušky Spider-Mana navíc připomínáme, že v nabídce Disney Plus jsou dostupné i další animované seriály. Jmenovitě Dokonalý Spider-Man z let 2012–2016, Marvel: Spider-Man z roku 2017 a samozřejmě legendární Spider-Man z roku 1994, z něhož je v nabídce českého Disney Plus stále první řada.

Zdroj: BOM

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejpozitivnější seriál současnosti končí. Rozlučkové video Teda Lassa vás zaručeně rozbrečí
Nejpozitivnější seriál současnosti končí. Rozlučkové video Teda Lassa vás zaručeně rozbrečí
05.06.2023 16:55:00 | Filmové novinky

Seriálový fenomén Ted Lasso po třech letech definitivně končí. Video, ve kterém se s oceňovaným seriálem plným optimismu loučí celý štáb, je natolik upřímnou a hladivou rozlučkou, že se jen těžko zatlačují slzy.

Exemplárně tvrdé tresty za nelegální streamování. Pět milionářů míří do vězení
Exemplárně tvrdé tresty za nelegální streamování. Pět milionářů míří do vězení
04.06.2023 12:30:00 | Filmové novinky

Parta podnikavých Britů velmi rychle zjistila, že se dá na streamovacích službách a live-sportu vydělat pořádný balík peněz. Vlastní streamovací služba se jim však šeredně nevyplatila.

Nejdražší seriál roku nečekaně odhalil explozivní trailer na pokračování
Nejdražší seriál roku nečekaně odhalil explozivní trailer na pokračování
04.06.2023 12:15:00 | Filmové novinky

Finální epizoda první řady špionážního thrilleru Citadel, vysílaná na amazoním Prime Videu, přinesla kromě nespočtu zvratů i ukázku na chystaný italský spin-off Citadel: Diana. Ta láká na výbuchy, přestřelky a napínavé automobilové honičky.

Nejzábavnější fantasy roku je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Nejzábavnější fantasy roku je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
02.06.2023 18:27:00 | Filmové novinky

Dobrých fantasy není nikdy dost a ačkoli se novinka s Chrise Pinem v hlavní roli nakonec v kinech úplně nezaplatila a svou budoucnost najde spíše ve světě streamingu, pořád se jedná o zábavnou podívanou, kterou byste rozhodně vidět měli. Tedy za předpokladu, že máte rádi bláznivou žánrovou zábavu s draky trpícími nadváhou.