FB pixel TP pixel
Nejpozitivnější seriál současnosti končí. Rozlučkové video Teda Lassa vás zaručeně rozbrečí © Apple TV+

Nejpozitivnější seriál současnosti končí. Rozlučkové video Teda Lassa vás zaručeně rozbrečí

Seriálový fenomén Ted Lasso po třech letech definitivně končí. Video, ve kterém se s oceňovaným seriálem plným optimismu loučí celý štáb, je natolik upřímnou a hladivou rozlučkou, že se jen těžko zatlačují slzy.

5. 6. 2023 16:55 | Filmové novinky

Seriál Ted Lasso odvysílal minulou středu 12. epizodu třetí řady a tím fenomenální jízda optimistického kouče z Kansas City definitivně končí. Apple, který seriál platí, sice závěr seriálu definitivně nepotvrdil, nicméně jím zveřejněné video vypovídá o všem. Ted se ostatně v závěrečné epizodě vrací domů a tým AFC Richmond opouští na pomyslném vrcholu. Klub sice nakonec Premiere League nevyhrál, bylo to ale o prsní svaly Pepa Guardioly a Ted dosáhl svého – ze svých svěřenců, realizačního týmu a dokonce i věčně vypruzených fanoušků udělal během tří let na lavičce Richmondu nejlepší možné verze jich samých. Byla to emocionální jízda, která z nás v záplavě společenské negace dokázala vykřesat alespoň trochu optimistického náhledu na svět.

Ve videu se s Tedem loučí kompletní štáb v čele s hlavním strůjcem Jasonem Sudeikisem, který se skrze seriál sám vyrovnával s komplikovaným rozvodem. Vše nakonec graduje písní Eda Sheerana A Beautiful Game, která vznikla pro finále seriálu a u které se při pohledu na Tedovo loučení a oslavný taneček po posledním zápase v Premiere League jen těžko zatlačují slzy. Přestože třetí řada rozhodně nebyla v mnoha směrech dokonalá, upřímnost, životní moudrost a nezdravě nakažlivou dávku patosu jí upřít nelze. Díky za všechno, Tede!

Zdroj: Apple TV+

 716 zobrazení   32 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Exemplárně tvrdé tresty za nelegální streamování. Pět milionářů míří do vězení
Exemplárně tvrdé tresty za nelegální streamování. Pět milionářů míří do vězení
04.06.2023 12:30:00 | Filmové novinky

Parta podnikavých Britů velmi rychle zjistila, že se dá na streamovacích službách a live-sportu vydělat pořádný balík peněz. Vlastní streamovací služba se jim však šeredně nevyplatila.

Nejdražší seriál roku nečekaně odhalil explozivní trailer na pokračování
Nejdražší seriál roku nečekaně odhalil explozivní trailer na pokračování
04.06.2023 12:15:00 | Filmové novinky

Finální epizoda první řady špionážního thrilleru Citadel, vysílaná na amazoním Prime Videu, přinesla kromě nespočtu zvratů i ukázku na chystaný italský spin-off Citadel: Diana. Ta láká na výbuchy, přestřelky a napínavé automobilové honičky.

Nejzábavnější fantasy roku je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Nejzábavnější fantasy roku je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
02.06.2023 18:27:00 | Filmové novinky

Dobrých fantasy není nikdy dost a ačkoli se novinka s Chrise Pinem v hlavní roli nakonec v kinech úplně nezaplatila a svou budoucnost najde spíše ve světě streamingu, pořád se jedná o zábavnou podívanou, kterou byste rozhodně vidět měli. Tedy za předpokladu, že máte rádi bláznivou žánrovou zábavu s draky trpícími nadváhou.

Sex ve městě se vrací. Trailer 2. řady láká na Aidana, dorazí i Samantha
Sex ve městě se vrací. Trailer 2. řady láká na Aidana, dorazí i Samantha
02.06.2023 8:30:00 | Filmové novinky

Spin-off Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál byl jedním z nejúspěšnějších titulů druhé poloviny roku 2021, a tak není divu, že se dočká druhé řady. Pokračování, které bude dostupné už na konci června, se teď představilo v novém traileru.