FB pixel TP pixel
Spider-Man dostane hraný detektivní seriál. Natočí ho brilantní tvůrci © Columbia Pictures

Spider-Man dostane hraný detektivní seriál. Natočí ho brilantní tvůrci

Pokud jste si oblíbili postavu Spider-Mana Noira z brilantního animovaného filmu Spider-Man: Paralelní světy, určitě oceníte, že se Amazon chystá o této postavě natočit hraný seriál.

10. 2. 2023 17:25 | Filmové novinky

Fanoušky Spider-Mana určitě potěší zpráva, že se studia Amazon a Sony Pictures Television dohodla na vzniku nového seriálu o superhrdinském pavoučím muži. Konkrétně se nyní dostane na postavu Spider-Mana Noira, který byl poprvé představen v komiksové minisérii v roce 2009, ale většina fandů jej bude znát především z geniálního animáku Spider-Man: Paralelní světy, za nímž stálo v rolích producentů tvůrčí duo Chris Miller a Phil Lord. Noir se v něm objevil jako jeden z paralelních Spider-manů a v originále jej namluvil Nicolas Cage.

Skvělou zprávou je, že autorská dvojice Miller-Lord bude stát v rolích producentů i za tímto novým seriálem. Scénář k tomuto projektu, který bude hraný a nikoliv animovaný, píše Oren Uziel, který se mimo jiné podílel na akčním dobrodružství Ztracené město se Sandrou Bullock a Channingem Tatumem či za akční komedií 22 Jump Street. Spider-Man Noir je verzí ikonického superhrdiny, jež žije v New Yorku v době velké hospodářské krize. Kousne jej pavouk ukrytý v ukradeném artefaktu, a získá superschopnosti od pavoučího boha.

Zdroj: THR

Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nejsprostší film roku se řítí do kin. Český trailer je naprosto geniální
Nejsprostší film roku se řítí do kin. Český trailer je naprosto geniální
09.02.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Málokterý filmový fajnšmekr má rád český dabing, v případě filmu Vocasy na tripu je ale potřeba uznat, že tentokrát má kreativita tuzemské slovní zásoby rozhodně něco do sebe a je zde jasný potenciál na kultovní zábavu. Ve sprosťárnách jsou Češi totiž opravdu přeborníky a nová obhroublá komedie si v dabingu nebere žádné servítky.

Na Netflix míří skvělá kriminálka. Trailer slibuje akční hon na sériového vraha
Na Netflix míří skvělá kriminálka. Trailer slibuje akční hon na sériového vraha
09.02.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Policista John Luther patřil v posledních více než 10 letech mezi kriminální stálice. A i když jeho poslední řady už trochu ztrácely na kvalitě, nyní má šanci přesunout se elegantně do filmové podoby a oprášit své renomé. Nový trailer od Netflixu pak nabízí akční naháněčku se sériovým vrahem, který se nebojí ničeho.

Nový seriál oživí noční můry zaměstnanců. Trailer představuje šéfa z pekla
Nový seriál oživí noční můry zaměstnanců. Trailer představuje šéfa z pekla
08.02.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Christoph Waltz se v novém seriálu objeví jako sociopatický konzultant, který má upadající firmu vytáhnout zpět na vrchol. Problém je, že se nebojí jít přes mrtvoly.

Zrušení Constantina 2: Studio jasně řeklo, jestli počítá s Keanu Reevesem, nebo ne
Zrušení Constantina 2: Studio jasně řeklo, jestli počítá s Keanu Reevesem, nebo ne
08.02.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Insider KC Walsh, který často sdílí zákulisní studiové informace, včera zarmoutil fanoušky zprávou, že chystané pokračování výborného filmu Constantine se ruší. Celou věc doplnil zdrcujícím tvrzením, podle kterého studio projekt objednalo, když nevědělo, kudy kam. Oficiální kanály Warner Bros. ale zprávu vyvrací.