FB pixel TP pixel
Hra na oliheň se vrátí! Tvůrce megahitu Netflixu potvrdil zásadní změny © Netflix

Hra na oliheň se vrátí! Tvůrce megahitu Netflixu potvrdil zásadní změny

Pravděpodobně nikoho nepřekvapí, že jihokorejský hit letošního roku, který dobyl Netflix, dostane druhou řadu. Pokračování potvrdil tvůrce seriálu Hwang Dong-Hyuk při rozhovoru s agenturou Associated Press.

Filmové novinky

Jeden tvůrce už nestačí

„Mám skoro pocit, jako byste nám nedali na výběr! Mohu vám ale říct, že druhá série určitě bude. Mám ji právě teď v hlavě. Je ve fázi plánování,“ řekl v rozhovoru Dong-Hyuk a dodal: „Myslím, že teď je příliš brzy na to říkat, jak a kdy se tak stane. Mohu vám ale slíbit jedno… Gi-Hun se vrátí a udělá něco pro svět.“ Tvůrce seriálu uznává, že na rozdíl od první řady, kde si každou epizodu sám napsal a zrežíroval, bude u druhé série potřebovat pomoc. Nejenže uvítá pomocnou ruku od jiných scénáristů, ale také se nebrání zapojit další zkušené režiséry.

Boháčem nejsem

Hwang Dong-Hyuk rovněž tvrdí, že díky Hře na oliheň nezbohatl a není z něj jedno z VIP, které jsme v seriálu mohli vidět. Jeho smlouva s Netflixem totiž údajně nezahrnovala provize z případného nadměrného úspěchu. Vzhledem k popularitě seriálu (Hra na oliheň je na Netflixu dvakrát oblíbenější než jakýkoli jiný seriál) lze očekávat, že streamovací služba nabídne režisérovi pro druhou řadu poutavější smlouvu. Datum premiéry druhé řady pochopitelně zatím stanoveno nebylo a těžko říct, kdy se pokračování dočkáme. Dong-Hyuk nicméně potvrdil,, že se chce ve druhé sérii zaměřit především na Gi-Huna a tzv. Frontmana, tj. muže, který v současné chvíli řídí hry.

 10 613 zobrazení   1 238 se líbí
Tři Spider-Mani i Daredevil! Marvelu unikly přísně střežené fotky
Tři Spider-Mani i Daredevil! Marvelu unikly přísně střežené fotky
09.11.2021 15:45:00 | Filmové novinky

Slyšeli jste to? Právě explodoval vesmír pod nátlakem společné fotky všech tří Spider-Manů v bijáků Spider-Man: Bez domova.

Netflix útočí na Oscary v dramatu s hvězdným obsazením
Netflix útočí na Oscary v dramatu s hvězdným obsazením
09.11.2021 15:30:00 | Filmové novinky

Letošním želízkem Netflixu v oscarovém klání bude chválené drama Síla psa od oscarové režisérky Jane Campion s hvězdným Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli. Netflix na něj láká podmanivým trailerem.

Netflix ukázal v novém traileru svůj vánoční hit. Natáčel se v Česku
Netflix ukázal v novém traileru svůj vánoční hit. Natáčel se v Česku
08.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix se rozhodl nadělit svým divákům dárek o něco dřív v podobě nové vánoční pohádky Chlapec, kterému říkají Vánoce. Novou pohádku streamovací služba nasadí přesně měsíc před Vánocemi.

Kolosálně drahý průšvih? Nejdražší film Netflixu kritici zničili
Kolosálně drahý průšvih? Nejdražší film Netflixu kritici zničili
07.11.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Už příští týden nás čeká jeden z nejočekávanějších netflixovských bijáků tohoto roku, který si s největšími hollywoodskými hvězdami a masivním rozpočtem říká o pozornost všech fanoušků akčních filmů. Co na něj říkají kritici?