FB pixel TP pixel
Strážce galaxie 3 viděli první diváci a mají jasno. Nová marvelovka vám zlomí srdce © Marvel Studios

Strážce galaxie 3 viděli první diváci a mají jasno. Nová marvelovka vám zlomí srdce

Závěr komiksové trilogie Strážci galaxie zamíří do českých kin sice až 4. května, první diváci však již měli možnost film vidět díky slavnostní evropské premiéře v pařížském Disneylandu. A ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat.

24. 4. 2023 16:00 | Filmové novinky

Slavnostní evropská premiéra se v Paříži odehrála 22. dubna a byla opravdu velkolepá. Sešlo se prakticky kompletní herecké obsazení v čele s režisérem Jamesem Gunnem, a to přímo uprostřed nedávno otevřeného Avengers Campusu. Herci se tak sešli i se svými dvojníky ze zábavního parku. V publiku samozřejmě seděla jak řada fanoušků, tak první recenzenti, přičemž netrvalo dlouho a první ohlasy se začaly šířit internetem. A dobrou zprávou je, že James Gunn očividně nezklamal, protože reakce jsou univerzálně velice pozitivní a hodnotí film jako to nejlepší, co jsme od Avengers: Endgame dostali.

Recenzent ze serveru Digital Spy Ian Sandwell film označuje za velmi vtipný, emocionální a s velmi uspokojivým závěrem. Dodává, že se jedná „brilantní zakončení brilantní trilogie“. Další ohlasy řadí film taky nesmírně vysoko v rámci celého MCU i v rámci filmů, které dorazily po Endgame. Valentina Morillo kupříkladu řadí film mezi TOP 3 filmy, jež od posledních Avengers vznikly. Film si prý stále zachoval všechny oblíbené atributy, které si se Strážci spojujeme. Lehce jebnutý humor, líbivé postavy, dobré vztahy mezi jednotlivý členy týmu a tentokrát prý dorazil i nesmírně krásný a dojemný origin pro oblíbeného Rocketa. Skvělým přírůstkem má nicméně být i antihrdina Adam Warlock, který dotváří na komiksovku promyšlený a komplexní příběh, který se nebojí velkých ran do diváckých srdcí.

Ostatně i samotný režisér již několikrát potvrdil, že toto je opravdu poslední příběh současného týmu Strážců galaxie a další pokračování se nechystá. Diváci se tak mají připravit na dojemné loučení, které tne do živého a pokud patříte mezi fanoušky, zřejmě se nevyhnete využití několika kapesníků. Na vlastní oči se přesvědčíme 4. května.

Zdroj: Collider

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový seriál s Kleopatrou narazil. Netflix čelí žalobě volající po zákazu služby
Nový seriál s Kleopatrou narazil. Netflix čelí žalobě volající po zákazu služby
24.04.2023 15:05:00 | Filmové novinky

Chystaná dokumentární série Královna Kleopatra dokázala ještě před svou premiérou vyvolat vlnu nevole za výběr herečky pro hlavní roli. Nyní byla na Netflix kvůli tomuto dokumentu dokonce podána žaloba.

Zázrak, že přežil. Synovec Jeremyho Rennera ukázal záběry z přejetí pluhem
Zázrak, že přežil. Synovec Jeremyho Rennera ukázal záběry z přejetí pluhem
24.04.2023 14:20:00 | Filmové novinky

Rekonvalescence herce Jeremyho Rennera po vážné nehodě s pluhem naštěstí postupuje dobře. Nově jsou k vidění záběry ze záchranné akce, která následovala krátce po nehodě. Renner je na nich v kaluži krve obklopen záchranáři.

Obi-Wan Kenobi měl začít i skončit úplně jinak. Vader původně pobil pět Jediů najednou
Obi-Wan Kenobi měl začít i skončit úplně jinak. Vader původně pobil pět Jediů najednou
23.04.2023 9:00:00 | Filmové novinky

Tvůrce prvotního scénáře k projektu Obi-Wan Kenobi prozradil, jak měla mezihra Obi-Wana a Dartha Vadera původně vyvrcholit. A jak by předešel masivní chybě v kontinuitě, kterou seriál vytvořil.

Unikátní thriller osvěží zatuchlé vody kriminálek. První diváci slibují herecký výkon roku
Unikátní thriller osvěží zatuchlé vody kriminálek. První diváci slibují herecký výkon roku
21.04.2023 10:30:00 | Filmové novinky

O tom, že žánr true-crime patří momentálně mezi nejžádanější typy obsahu, není pochyb. Stejně tak je ale faktem, že je žánr v poslední době přesycený a začíná se z něj vytrácet invence. HBO se to se svou novinkou pokusí zvrátit.