FB pixel TP pixel
Hvězda Falloutu sériovou vražedkyní. Černohumorná krimi novinka má skvělý trailer © Starz

Hvězda Falloutu sériovou vražedkyní. Černohumorná krimi novinka má skvělý trailer

Již za několik dní se hvězda seriálu Fallout Ella Purnell objeví v černé komedii Sweetpea o proměně nenápadné mladé ženy v nebezpečnou sériovou vražedkyni. Trailer k ambiciózní minisérii slibuje kombinaci napětí, drsného humoru a překvapivých zvratů.

Filmové novinky 24. 9. 2024 17:00 | Filmové novinky

Osmadvacetiletá londýnská rodačka Ella Purnell, která letos zazářila v postapokalyptické herní adaptaci Fallout, přichází s novým projektem. Pro stanici Starz si v minisérii Sweetpea zahraje mladou ženu, jež se z přehlížené outsiderky mění v nebezpečnou vražedkyni. Sweetpea nám představí život Rhiannon Lewis, která na první pohled působí jako neškodná dívka, které byste si na ulici ani nevšimli. Ovšem pod klidným povrchem bublá hněv a frustrace. Její životní nesnáze jako neúspěch v práci, neshody s přítelem nebo nemocný otec, ji přivedou na cestu pomsty, která postupně eskaluje do vražedného tažení.

Sweetpea, který je adaptací stejnojmenného kultovního románu od britské spisovatelky C. J. Skuse, se soustředí nejen na Rhiannonin krvelačný apetit, ale také na otázku, zda dokáže udržet své temné tajemství. Seriál se nebojí jít do extrémů a ukazuje, co se může stát, když se potlačovaný hněv a frustrace dostanou na povrch. Sweetpea ovšem téma zpracovává s notnou dávku černého humoru. Purnell, která před Falloutem zabodovala v mysteriózním seriálovém thrilleru Yellowjackets, se na Sweetpea krom hlavní role podílí i jako výkonná producentka. Sweetpea, který startuje 10. října v USA na stanici Starz a ve Velké Británii na Sky Atlantic, slibuje být jedním z nejoriginálnějších počinů letošního podzimu. Jestli šestidílnou minisérii odvysílá i některá streamovací platforma v Česku, není dosud známo.

Zdroj: Indiewire

 1 191 zobrazení   2 se líbí
Netflix odhalí identitu vraha Zodiaca. Trailer slibuje unikátní nové důkazy a svědectví
Netflix odhalí identitu vraha Zodiaca. Trailer slibuje unikátní nové důkazy a svědectví
24.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě představil trailer k napínavé dokumentární sérii This is the Zodiac Speaking, která odhaluje nové důkazy a svědectví o identitě legendárního sériového vraha, jenž na konci 60. let děsil Ameriku. Jeho skutečná totožnost zůstává dodnes nevyřešenou záhadou.

Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Odpudivá Díra vám obrátí žaludek
Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Odpudivá Díra vám obrátí žaludek
23.09.2024 18:15:00 | Filmové novinky

Netflix ukázal plnohodnotnou upoutávku na očekávané pokračování svého nečekaného hitu Díra. Ten se stal svého času fenoménem streamovací služby, když ukázal fascinující dystopickou realitu s vězením, které by nikdo zažít nechtěl. Respektive nechtěl by být v jeho spodních patrech.

Sebevražedný oddíl od Marvelu v akčním traileru, který mrká na Terminátora
Sebevražedný oddíl od Marvelu v akčním traileru, který mrká na Terminátora
23.09.2024 16:45:00 | Filmové novinky

Marvel sice nový superhrdinský tým představí v kinech až v květnu příštího roku, již nyní ale ukázal první trailer na svou verzi Sebevražedného oddílu. Uskupení Thunderbolts si sice nejdříve půjde po krku, brzy ale zjistí, že je nutné spojit síly proti společnému nepříteli.

Nejvelkolepější film roku ve fantastickém traileru. Gladiátor dva odhaluje akční divočinu
Nejvelkolepější film roku ve fantastickém traileru. Gladiátor dva odhaluje akční divočinu
23.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Sandálové filmy už zase žijí a druhý Gladiátor potvrzuje, že půjde o největší film této zimy a dost možná i o skutečně největší film tohoto roku. Nový trailer velkolepého spektáklu Ridleyho Scotta vám sice prozradí prakticky celý příběh, když ale ukazuje akční sekvence s loděmi, opicemi a nosorožcem, je vám to upřímně jedno. Na tohle půjdeme do kina prostě všichni.