FB pixel TP pixel
Televize ovládne komedie Taneční. Nový seriál patří mezi největší novinky podzimu © TV Nova / Voyo

Televize ovládne komedie Taneční. Nový seriál patří mezi největší novinky podzimu

Televize Nova a její streamovací platforma Voyo již tento pátek uvedou seriálovou novinku Taneční. Příběh tanečního mistra a jeho ženy nabídne komedii s nádechem romantiky a stojí za ním tvůrce filmových hitů Jiří Vejdělek.

České novinky 1. 10. 2024 17:00 | České novinky

Televize Nova a streamovací služba Voyo nabídnou již 4. října jednu z očekávaných seriálových novinek. Projekt Taneční vyplní páteční vysílací slot po 20. hodině, což znamená, že půjde proti premiérovým epizodám krimi Komisařka Florence a soutěžnímu pořadu Česko Slovensko má talent. Nova logicky věří, že dokáže páteční večer urvat pro sebe. Ostatně za projektem stojí tvůrce komediálních hitů Jiří Vejdělek.

Vejdělek si samozřejmě udělal jméno na filmech jako Účastníci zájezdu, Václav nebo Ženy v pokušení, v poslední době ale uspěl i s Poslední aristokratkou a jejím pokračováním. A v televizi točil seriály jako Redakce nebo Vinaři. Nyní se opře do příběhu manželského páru Moniky a Oldřicha, kdy se vše točí okolo druhého zmíněného tanečního mistra. Ten je totiž zvyklý, že je vždy po jeho a on sám je stejně vůdčí na parketu jako v životě. Jenže jeho ženě se tato dominance začne zajídat. A samozřejmě se naskytne i nový nápadník. Dokáže Oldřich v podání Saši Rašilova přehodnotit svoje priority včas?

Na Voyo s předstihem

Kromě Rašilova se v seriálu objeví i Jitka Ježková v roli jeho partnerky Moniky. Oba přitom byli vybráni nejen kvůli svému herectví, ale také tanečním schopnostem. Dále uvidíme Danielu Kolářovou jako Oldřichovu matku a bývalou taneční mistrovou, Romana Zacha jako Moničina staronového nápadníka a Hanu Vagnerovou jako Moničinu sestru.

Jak už je u TV Nova a Voyo standardem, na Voyo půjdou 4. října hned dvě úvodní epizody. Diváci streamovací platformy tudíž dostanou od začátku týdenní náskok s novými epizodami, který si udrží až do samotného finále. V televizi poběží 4. října pouze jedna epizoda a každý týden diváci dostanou epizodu novou. Seriál nabídne celkem 8 epizod o délce 55 minut.

Zdroj: TV Nova / Voyo

 305 zobrazení  
Prima mění pondělní kriminálky. Pitavala nahradí úspěšná krimi s Lamborou
Prima mění pondělní kriminálky. Pitavala nahradí úspěšná krimi s Lamborou
01.10.2024 16:00:00 | České novinky

Televize Prima konečně v pondělí večer změní programový obsah, když již za pár dní dojede do konce seriál Malý pitaval z velkého města. Ten nahradí seriál z produkce samotné Primy s Markem Lamborou.

Nové zábavné novinky na Voyo: Hvězdné improvizace i speciální Na lovu
Nové zábavné novinky na Voyo: Hvězdné improvizace i speciální Na lovu
26.09.2024 19:00:00 | České novinky

S koncem léta a startem podzimu se na streamovací službě Voyo objevily hned dva nové zábavné formáty. Pavel Zedníček nově uvádí pořad Možné je všechno a Na lovu přichází s hvězdným speciálem. Jako obvykle mají předplatitelé výhodu dřívější dostupnosti.

Dva roky stará kriminálka vypráskala televizní novinky. Prima bere cenu útěchy
Dva roky stará kriminálka vypráskala televizní novinky. Prima bere cenu útěchy
23.09.2024 19:30:00 | České novinky

Televize Prima sice divákům v neděli večer servíruje velkou novinku, zdá se však, že divákům je to víceméně jedno a raději vsadí na dva roky starou oblíbenou kriminálku. Ta se však nových epizod nedočká navzdory své popularitě. Přesto Prima částečně uspěla.

Kriminálka Docent na ČT skončila. Nahradí ji krimi megahit, Prima chystá hru s Kotkem
Kriminálka Docent na ČT skončila. Nahradí ji krimi megahit, Prima chystá hru s Kotkem
17.09.2024 17:45:00 | České novinky

Česká televize má za sebou první velký hit letošního podzimu. Kriminální minisérie Docent se úspěšně vrátila na obrazovky a zaujala se svými epizodami více než milion diváků. Nyní ji nahradí starší kriminální hit.