FB pixel TP pixel
Netflix láká ve videu na největší červnové hity. Nechybí Vyproštění 2 či Zaklínač © Netflix

Netflix láká ve videu na největší červnové hity. Nechybí Vyproštění 2 či Zaklínač

Netflix v nově vydaném videu láká na své nejžhavější novinky. V aktuální červnové upoutávce se kromě Zaklínače a pokračování akčního hitu Vyproštění můžeme těšit na nové díly kultovní dystopické sci-fi série, odlehčená vztahová dramata či ceněné dokumenty.

1. 6. 2023 16:50 | Filmové novinky

Jak už je na počátku každého měsíce pravidlem, Netflix se v krátké upoutávce snaží představit své největší hity následujících dní a týdnů. Pro červen vybral streamovací gigant osm titulů, které jsou dle něj z diváckého hlediska nejdůležitější a které také mají potenciál přitáhnout nové předplatitele. Největší pozornost určitě budí 3. řada Zaklínače, ve které se rozloučíme s milovaným Henrym Cavillem. Nová řada je tentokrát rozdělena na dvě části. Ta první bude mít na Netflixu premiéru 29. června, ta druhá bude dostupná od 27. července. Vedle Zaklínače má určitě největší divácký potenciál pokračování jednoho z největších filmových hitů Netflixu - Vyproštění 2 s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli, které dorazí 16. června.

Počátek června přinese pokračování dvou kriticky i divácky kladně hodnocených vztahových dramedy projektů: španělská Valeria vstoupí novými osmi epizodami do třetí řady, americké Tenkrát poprvé si odbude dokonce řadu čtvrtou. Ambiciózní přírodopisný dokument Naše planeta přijde 14. června po čtyřech letech od premiéry s novými osmi epizodami, nahlédnout do zákulisí nejslavnějšího cyklistického závodu na světě se pak pokusí minisérie Tour de France: Bez příkras. 15. června dorazí očekávaná šestá řada ceněné dystopické sci-fi antologie Černé zrcadlo, které nabídne nových pět epizod. Těšit se můžeme na herecké hvězdy jako Aaron Paul, Michael Cera, Josh Hartnett, Kate Mara nebo Salma Hayek. V poslední červnový den pak můžeme hádat, zda se jedná o reálný předmět či dokonalý cukrářský výrobek v nové řadě reality show Je to dort?.

Zdroj: Netflix

 9 zobrazení  
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Milované sci-fi Netflixu se vrací. V traileru ožívá budoucnost z nočních můr
Milované sci-fi Netflixu se vrací. V traileru ožívá budoucnost z nočních můr
01.06.2023 12:35:00 | Filmové novinky

Už za dva týdny čeká fanoušky Netflixu a žánru sci-fi velkolepá odměna, na kterou čekali dlouhé 4 roky. Vrací se totiž dystopický seriál Černé zrcadlo, v němž budoucnost lidstva nabírá nesmírně děsivých obrysů.

Schwarzenegger v Teletubbies? Zábavné video ukazuje akčního hrdinu v megahitech Netflixu
Schwarzenegger v Teletubbies? Zábavné video ukazuje akčního hrdinu v megahitech Netflixu
01.06.2023 9:00:00 | Filmové novinky

Marketingová kampaň prvního seriálu v kariéře Arnolda Schwarzeneggera jede na plné obrátky. Nyní Netflix představil takzvaný Fubar mód, který ukazuje legendárního akčního hrdinu v největších hitech streamovací služby. Dojde i na Dámský gambit, Umbrella Academy, thriller Ty nebo Teletubbies.

Downey původně neměl být Iron Manem. Role padoucha mu mohla zničit kariéru
Downey původně neměl být Iron Manem. Role padoucha mu mohla zničit kariéru
30.05.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Než si Robert Downey Jr. poprvé zahrál geniálního miliardáře Tonyho Starka, byl zvažován do jiné role v rámci marvelovského světa. V rozhovoru to prozradil režisér Iron mana Jon Favreau.

Zaklínače odchod hlavní hvězdy neohrozí. Netflix chystá i 5. řadu a zlákal akční legendu
Zaklínače odchod hlavní hvězdy neohrozí. Netflix chystá i 5. řadu a zlákal akční legendu
29.05.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Navzdory problémům, které v poslední době provázejí svět seriálového Zaklínače, Netflix celému projektu i nadále hluboce věří. Odsouhlasena tak byla nejenom pátá řada hlavního seriálu, ale i nový spin-off s legendou akčního filmu.