FB pixel TP pixel
Terminátor: Temný osud láká v traileru na akční orgie na zemi i ve vzduchu © TMDB

Terminátor: Temný osud láká v traileru na akční orgie na zemi i ve vzduchu

Terminátor je zase zpátky a pod taktovkou Jamese Camerona a režiséra prvního Deadpoola se rodí první regulérní pokračování Dne zúčtování. A minimálně na akci chudé nebude.

Filmové novinky

Je hezké vidět Lindu Hamilton v její nejznámější roli matky spasitele lidstva Sarah Connor. Hamilton totiž neztratila nic ze svého charismatu a její léty ošlehaná Sarah působí z upoutávky rozhodně nejzajímavějším dojmem, vynecháme-li spektakulární akci, která se zjevně snaží vzít terminátoří skopičiny na úplně nový level. Akce mimochodem častokrát připomíná jiný film produkovaný Jamesem Cameronem - Alitu: Bojového Anděla. Jen s tím rozdílem, že nepřemožitelný stroj, z něhož odkapávají i emoce, tentokrát ztvárňuje charismatická Mackenzie Davis, jež sice tvrdí, že je člověk, zjevně má však vlastnosti terminátorů. Jak do toho všeho pasuje nový model po vzoru legendárního T-1000 a mladá dívka, jíž se všichni snaží v traileru ochránit či zabít? Zatím těžko říct. Trailer je především velkolepým spektáklem, jenž rozjíždí bitvu o osud světa na zemi i na nebesích. Snad další upoutávka odhalí i větší dějové zákruty, jež popravdě při pohledu na scenáristické trio zodpovědné za Green Lanterna či Terminator: The Sarah Connor Chronicles nevzbuzuje bůhvíjaká očekávání. Snad si to Železný Jim a tvůrce prvního Deadpoola Tim Miller pohlídali.

 305 zobrazení   74 se líbí
Fantasy přesuny: Scenárista GoT míří do LOTR, Noční král cvičit Zaklínače
Fantasy přesuny: Scenárista GoT míří do LOTR, Noční král cvičit Zaklínače
22.05.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Amazon nakupuje v rajónu Hry o trůny a podařilo se mu zajistit skvělý přestup. Do seriálu ze světa Pána Prstenů totiž vstupuje scénárista Bryan Cogman, autor kritiky nejlépe hodnoceného dílu 8. řady Hry o trůny. Propuštěný Noční král zase zamířil do Maďarska pomoci Netflixu se Zaklínačem.

Nejlepší meme a vtípky z finálního dílu Hry o trůny
Nejlepší meme a vtípky z finálního dílu Hry o trůny
22.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Máme za sebou téměř dekádu trvající jízdu na emoční horské dráze jménem Hra o trůny. A celá šestidílná poslední řada byla doslova zlatým dolem na memečka. Ani poslední díl „The Iron Throne“ v tomto smyslu nezklamal a my si tak nyní můžeme zahrát Hru o Meme. Kdo vyhrál?

Seriál Falcon a Winter Soldier má režisérku, datum premiéry i známé tváře
Seriál Falcon a Winter Soldier má režisérku, datum premiéry i známé tváře
22.05.2019 | Filmové novinky

Jeden ze seriálů z marvelovského vesmíru, který byl vybrán pro streamovací službu Disney+, bude mít za hlavní hrdiny Avengera Falcona a Zimního vojáka Buckyho Barnese. Disney nyní poodhalil další informace.

Emilia Clarke přiznala, že by některé věci v 8. řadě GoT ráda změnila
Emilia Clarke přiznala, že by některé věci v 8. řadě GoT ráda změnila
21.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Byť si to v PR rozhovorech před začátkem poslední řady nemohli dovolit, někteří představitelé hlavních postav Hry o trůny nyní tu a tam utrousí pár vět ohledně své nespokojenosti s tím, jak vše skončilo. A pokud by mohla, pár změn by ráda udělala i Matka draků Emilia Clarke.