FB pixel TP pixel
Kdy bude nový Batman na HBO? Službě informace unikla © Warner Bros.

Kdy bude nový Batman na HBO? Službě informace unikla

Nový Batman s Robertem Pattinsonem v hlavní roli slaví v kinech nemalý úspěch. Přesto již příští měsíc zamíří přímo na HBO Max. Informaci potvrdil únik dat.

17. 3. 2022 12:45 | Filmové novinky

Nový The Batman každým dnem překoná hranici 500 milionů dolarů utržených v kinech a dalece překonává očekávání i v týdenních propadech diváckého zájmu. Jak uvádí deník Deadline, o druhém víkendu klesl Batman s Robertem Pattinsonem pouze o 50 procent, což překonává dokonce i populární filmy od Marvelu, které v průměru zaznamenávají poklesy okolo 63 procent. Batman si vede dokonce lépe než Temný rytíř, ten klesal o druhém víkendu o 53 procent. Není divu, že řada diváků začala být nervózní, zda studio Warner Bros. dodrží slibované zkrácení distribučního okna, kdy má být nový Batman uveden na HBO Max již 45 dní od premiéry v kinech. Je totiž jasné, že uvedení online sice službě pomůže k nárůstu předplatitelů a prestiže, ale ublíží tržbám v kinech.

Přesto je dle Deadline de facto potvrzeno, že Batman skutečně na HBO dorazí. Potvrdil to únik ze samotné služby, která titul zařadila do kategorie „On Demand“ na předpokládané datum 19. dubna. Což je skutečně oněch 45 dní od premiéry v kinech. Zajímavé rovněž je, že uniklá informační stránka z HBO Latino rovněž počítá s velmi brzkým uvedením v televizním vysílání HBO. A to již 23. dubna od 20:00. To by bezpochyby pomohlo i samotné televizi a jedná se o velmi zajímavý krok. Trochu zarážející je nicméně informace, že by film měl být dostupný pouze v HD a ve zvukové 5.1 stopě. Jelikož se ale jedná o předčasný únik informací, je možné, že uniklá stránka neměla ještě kompletní data. Samotné HBO situaci, ani datum premiéry na streamovací službě nekomentovalo.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Daredevil a další drsné marvelovky už mají nový domov. Čelí ale kritice
Daredevil a další drsné marvelovky už mají nový domov. Čelí ale kritice
17.03.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Trvalo to jen dva týdny a oblíbené temnější seriály od Marvelu získávají nový streamovací domov. Po Netflixu se tak Daredevil nebo Punisher přesouvají na Disney Plus, a to se některým divákům vůbec nelíbí.

29 komiksových filmů a seriálů, které aktuálně najdete na HBO Max
29 komiksových filmů a seriálů, které aktuálně najdete na HBO Max
16.03.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Spuštění HBO Max výrazně zvýšilo knihovnu titulů na motivy DC Comics. A i když mezi nimi chybí celá řada milovaných projektů včetně Keatonových Batmanů nebo Gunnova Sebevražedného oddílu, rozhodně je z čeho vybírat.

Marvel ukázal trailer první muslimské superhrdinky. Brzy se přidá k Avengers
Marvel ukázal trailer první muslimské superhrdinky. Brzy se přidá k Avengers
15.03.2022 15:40:00 | Filmové novinky

Multivesmír Marvelu se nadále rozrůstá a jako další do něj míří jedna z nejnovějších hrdinek. A jak to tak podle traileru vypadá, můžeme se těšit na příběh o dospívání okořeněný o trochu superhrdinské rétoriky.

Bombastický trailer na sci-fi Halo přináší mimozemskou akci i boj o lidskost
Bombastický trailer na sci-fi Halo přináší mimozemskou akci i boj o lidskost
15.03.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Premiéra očekávaného sci-fi seriálu Halo je na spadnutí a streamovací služba Paramount Plus láká pravděpodobně finální ukázkou, která mísí akci a boj za zachování lidskosti ve světě, který ji neustále ztrácí.