FB pixel TP pixel
Nejlepší seriál Amazonu přichází s extrémně brutálním trailerem © Amazon Studios

Nejlepší seriál Amazonu přichází s extrémně brutálním trailerem

Už 3. června se na obrazovky streamovací služby Amazon Prime Video vrátí oblíbený komiksový seriál The Boys, který čeští fanoušci znají jako Bandu. A krev opět poteče proudem.

14. 3. 2022 13:30 | Filmové novinky

Seriál Banda si rychle získal oblibu nejen mezi komiksovými fanoušky, kteří znají příběhy Billyho Butchera z kreslené předlohy. Tahle satira na superhrdiny, která vypráví o skupině vedené „zvrácenou verzí Supermana“, jež nemá problém při zachraňování světa zabíjet civilisty a vyžadovat od svých kolegyň orální sex, zaútočila od samého začátku nekompromisním násilým i hrubým jazykem. Nikdy však seriál nepřekročil linii trapnosti a na sílu hraného humoru. Naopak servíruje uvěřitelný svět, jehož veřejné mínění je ovlivňováno zlovolnou korporací a zvrácenými ideály jeho nadlidských bytostí, kterým se Butcher a spol. snaží postavit. A třetí řada očividně nehodlá slevit z vysoko nastavené laťky a očekávat můžeme enormní porci (anti)hrdinské zábavy, ve které budou lidská těla létat do všech koutů. Po temném závěru druhé řady jsou očekávání na maximu. Pokud se nemůžete dočkat, určitě si dejte i doprovodný anime seriál Banda: Ďábelské historky, který je již nyní dostupný na Amazon Prime Video.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nová komedie Netflixu láká v traileru na dinosaury, pandemii a hvězdu Borata
Nová komedie Netflixu láká v traileru na dinosaury, pandemii a hvězdu Borata
11.03.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Novinka režiséra Judda Apatowa by ráda udělala vtipnou tečkou za pandemií. Uvrhne nás do natáčení, které se kvůli šířící se nemoci promění v humorné peklo.

Trailer nové sci-fi vrhá USA do druhé občanské války. Na HBO bude za týden
Trailer nové sci-fi vrhá USA do druhé občanské války. Na HBO bude za týden
10.03.2022 8:00:00 | Filmové novinky

HBO se od své sesterské stáje DC Comics rozhodlo zfilmovat ambiciózní dystopický grafický román DMZ o druhé americké občanské válce. Minisérie pod vedením Avy DuVernay láká na hvězdnou Rosario Dawson a temnou atmosféru.

První trailer Obi-Wana je tu! Čekají nás nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů
První trailer Obi-Wana je tu! Čekají nás nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů
09.03.2022 20:00:00 | Filmové novinky

Lucasfilm a Disney+ představili první trailer seriálu Obi-Wan Kenobi a fanoušci Star Wars si pravděpodobně cvrnknou do trenek. Ewan McGregor je zpět. A nejen on!

Návrat krále! Seriál Obi-Wan Kenobi má první fotky a ukazuje i inkvizitory
Návrat krále! Seriál Obi-Wan Kenobi má první fotky a ukazuje i inkvizitory
09.03.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Už 25. května, přesně 45 let po premiéře Nové naděje, debutuje na Disney+ seriál Obi-Wan Kenobi. Příběh nás zavede znovu na písečný svět Tatooine, jeden z posledních Jediů ale bude cestovat i po dalších planetách a střetne se také s obávanými inkvizitory. Mrkněte na první fotky!