FB pixel TP pixel
Dva Batmani i velkolepé cestování časem. Finální trailer Flashe je úchvatný © Warner Bros.

Dva Batmani i velkolepé cestování časem. Finální trailer Flashe je úchvatný

Studio Warner Bros. zveřejnilo definitivně poslední upoutávku na chystaný komiksový snímek The Flash, v němž se kromě šarlatového rychlíka objeví také dvojice Batmanů a Supergirl.

24. 5. 2023 12:50 | Filmové novinky

Již 15. června se přiřítí do českých kin nový komiksový počin DC a Warner Bros., který jednou provždy přepíše filmovou éru Zacka Snydera a započne restart dosavadních filmových dobrodružství, jež započaly snímkem Muž z oceli. Nová upoutávka, kterou studio Warner Bros. označuje jako finální, odhaluje více z humoru filmu (a ano, je to trochu křeč), zároveň se ale detailněji odhalují střípky příběhu. Vidíme mnohem větší zapojení Batmana s tváří Bena Afflecka v úvodu filmu, který navíc Barryho Allena varuje před tím, aby se pokoušel přepsat minulost. Cestování časem sice může zabránit zkáze Metropolisu z Muže z oceli, dokonce by mohlo zvrátit smrt rodičů Bruce Waynea, na rozdíl od hektického běhálka s tváří Ezry Millera si však netopýří muž uvědomuje, jakou destrukci mohou skoky časem vytvořit.

Druhá polovina upoutávky jeho slova potvrzuje, když naplno ukazuje bitky se znovuzrozeným generálem Zodem, kterého ale v alternativní realitě nemůže zastavit Superman s tváří Henryho Cavilla. Naštěstí má Flash pomocníky. Ať už je to jeho alternativní verze, Batman Michaela Keatona anebo Supergirl. Snímek The Flash zatím provází skvělé ohlasy nejen od celebrit, ale i od běžných lidí, kteří měli možnost film s předstihem vidět na zkušebních projekcích. Tak snad nás v kině čeká nejeden povedený restart Snyderova temného vesmíru, ale hlavně opravdu peckový blockbuster.

Zdroj: Gizmodo

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejkontroverznější seriál roku sklízí nadšení i odsudky. V hlavní roli září dcera Johnnyho Deppa
Nejkontroverznější seriál roku sklízí nadšení i odsudky. V hlavní roli září dcera Johnnyho Deppa
23.05.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Již 4. června bude na HBO Max dostupný nový kontroverzní seriál od tvůrce Euforie Sama Levinsona a zpěváka The Weeknd s názvem Idol. V Cannes byly k vidění první dva díly, které vyvolaly nadšení i odsouzení.

Mistrovské dílo s životním výkonem DiCapria. Historická novinka uhranula kritiky
Mistrovské dílo s životním výkonem DiCapria. Historická novinka uhranula kritiky
22.05.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Ambiciózní western Killers of the Flower Moon Martina Scorseseho s Leonardem di Capriem v hlavní roli uvidíme letos na Apple TV+. V premiéře byl snímek uveden na festivalu v Cannes, kde jej první diváci řadí mezi okamžitou americkou klasiku.

Reklamy lidem nevadí. Netflix slaví úspěch nového tarifu a kopl si do konkurence
Reklamy lidem nevadí. Netflix slaví úspěch nového tarifu a kopl si do konkurence
22.05.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix má za sebou akci Upfront zaměřenou na reklamní partnery. Na té nejen oznámil prodloužení několika svých seriálových hitů, ale také ukázal čísla nového tarifu s reklamou. A není to vůbec zlé.

Disney Plus šetří: Smaže a rozprodá přes 50 filmů a seriálů, chystá zdražování
Disney Plus šetří: Smaže a rozprodá přes 50 filmů a seriálů, chystá zdražování
21.05.2023 10:47:00 | Filmové novinky

Je to jen pár měsíců, co se do radikálního ořezávání obsahu bolestivě opřelo HBO, za což od diváků schytávalo jednu virtuální facku za druhou. Nyní je ale na řadě spořivý Disney, který reaguje na malou návratnost své streamovací služby. Ve snaze získat finanční prostředky tudíž stahuje přes 50 filmů a seriálů, které se pokusí udat jinde.