FB pixel TP pixel
Clarkson a spol. projeli Českem. Nový speciál The Grand Tour má datum premiéry © Amazon Studios

Clarkson a spol. projeli Českem. Nový speciál The Grand Tour má datum premiéry

Pakliže fandíte rychlým a mnohdy vzácným vozům, humorným situacím a především slavné trojici moderátorů Clarkson, May a Hammond, měli byste zbystřit. Blíží se totiž premiéra chystaného speciálu The Grand Tour. A trio borců tentokrát zavítalo i do Česka.

17. 5. 2023 10:00 | Filmové novinky

Oblíbené moderátorské trio a hlavně milovníci aut Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se letos vrací ve speciálu pořadu The Grand Tour. Pořad je nepřímým pokračováním Top Gearu, ze kterého byl před lety Clarkson vyhozen kvůli pěstní šarvátce s producentem. S Clarksonem později odešli také jeho dva moderátorští kolegové.

The Grand Tour v Česku

V nové řadě se diváci mohou těšit na roadtrip střední Evropou. Jejich cesta trvala přibližně čtrnáct dní a začala v polském Gdaňsku. Dále pokračovala přes Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Slovinsko, ve kterém svou cestu moderátoři zakončili. Diváci se mohou těšit již na tradiční nálož humorných situací, ale také spoustu krásných a vzácných aut, mezi která patří například i velmi cenná Škoda 1100 OHC.

Středoevropský speciál, respektive Východoevropský speciál, jak se nazývá v originále, si diváci budou moct pustit již 16. června na streamovací službě Amazon Prime Video. Ta se v Česku řadí k těm levnějším platformám. Měsíční předplatné můžeme pořídit již za 79 Kč.

Zdroj: Daily Express

Reklama
Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Vyproštění 2 hýří akcí na jeden záběr. Trailer má nápadů na rozdávání
Vyproštění 2 hýří akcí na jeden záběr. Trailer má nápadů na rozdávání
16.05.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Netflix představil plnohodnotný trailer na akční pokračování Vyproštění 2, v němž se Chris Hemsworth vrátí jako žoldák Tyler Rake. Ten minule sice zemřel, nyní se ale vrací silnější než kdy dřív.

Exkluzivní přiznání i záběry. Schwarzenegger v novém seriálu odhalí city místo svalů
Exkluzivní přiznání i záběry. Schwarzenegger v novém seriálu odhalí city místo svalů
15.05.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Akční ikona Arnold Schwarzenegger se už 25. května vrátí na Netflix s akční komedií Fubar. Streamovací platforma ale nově odhalila, že kromě fikčního špionážního seriálu uvede i třídílný dokument, v němž Arnie otevře srdíčko dokořán.

Trailer ambiciózní sci-fi Nadace odhaluje epické bitvy i monstra. Premiéra bude v létě
Trailer ambiciózní sci-fi Nadace odhaluje epické bitvy i monstra. Premiéra bude v létě
15.05.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Pakliže fandíte sci-fi seriálům a máte blízko k Isaacu Asimovovi, určitě netrpělivě čekáte na novou řadu projektu Nadace, který se snaží adaptovat dle mnohých nezfilmovatelnou literární klasiku. Nový trailer slibuje více akce i trikových momentů.

Jeremy Renner se po přejetí pluhem vrací do formy. Ukázal makačku v posilovně
Jeremy Renner se po přejetí pluhem vrací do formy. Ukázal makačku v posilovně
15.05.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Herec Jeremy Renner pokračuje v úspěšné léčbě poté, co byl v lednu letošního roku stržen a následně přejet sněžným pluhem. Nové video z posilovny ukazuje, jak dobře rekonvalescence probíhá, herec navíc popsal, že se po zásazích doktorů cítí jako plechový muž.