FB pixel TP pixel
Nejočekávanější thriller Netflixu má skvělý trailer. Tvůrci Sedm a Klubu rváčů opět spojili síly © Netflix

Nejočekávanější thriller Netflixu má skvělý trailer. Tvůrci Sedm a Klubu rváčů opět spojili síly

Režisér David Fincher a scenárista Andrew Kevin Walker opět spojují síly a hodlají nám naservírovat jednu z nejlepších kriminálek posledních let. Ostatně od autorů Klubu rváčů a Sedm neočekáváme nic jiného než naprostou pecku. A první trailer vnadí maximálně.

Filmové novinky

Davidu Fincherovi sice Netflix zatrhl pokračování ceněného Mindhuntera, na oplátku mu ale nabídl zrealizovat projekt snů v podobě biografie Henryho Manka. Šedesátiletému americkému režisérovi spolupráce očividně vyhovovala a i jeho nový projekt Zabiják vzniká pod streamerovou taktovkou. Mělo by jít o další z Fincherových temných thrillerů, v němž tentokrát Michael Fassbender ztvární naštvaného nájemného zabijáka na kruté cestě za krvavou odplatou poté, co jeho kulka mine cíl a jeho zaměstnavatelé mu začnou jít po krku.

Netflix již dříve stanovil premiéru na 10. listopadu a nyní představil i první trailer, který má opět famózní střihovou skladbu, jak je ostatně u Finchera standardem. Nejenže nám dokáže hravě odprezentovat totální profesionalitu Fassbenderova zabijáka, ale ještě poodkrývá skutečnost, že film bude psychologičtějším a obecně intimnějším pohledem na život nájemných vrahů. Ostatně inspirací má být i francouzská klasika Samuraj s Alainem Delonem, takže laťku si Fincher rozhodně nedává nízko. Možná i proto spojil tentokrát znovu síly se scenáristou Andrew Kevinem Walkerem, který napsal již kultovku Sedm a spolupracoval i na Klubu rváčů, kde však není jako scenárista oficiálně veden.

Zdroj: Netflix

Tvrdá rána pro Kazmu. ONEMANSHOW: The Movie má nejhorší propad zájmu historie
Tvrdá rána pro Kazmu. ONEMANSHOW: The Movie má nejhorší propad zájmu historie
28.08.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Kazma sice v minulém týdnu zdemoloval kina a zlámal rekord návštěvnosti českého filmu během zahajovacího víkendu, propad návštěvnosti v druhém týdnu byl však navzdory nepříznivému počasí tristní. Kazma si tak připsal i další, tentokrát negativní rekord.

Netflix má problém. Jeho nejočekávanější sci-fi natočila konkurence, dostupné je zdarma
Netflix má problém. Jeho nejočekávanější sci-fi natočila konkurence, dostupné je zdarma
28.08.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Nemůžete se dočkat sci-fi novinky Netflixu Problém tří těles? Čekání si můžete zkrátit poměrně verzí od konkurence, kterou nikdo nečekal.

Velká rána pro fanoušky Pána prstenů. Nový film o bojovnících Rohanu se výrazně odkládá
Velká rána pro fanoušky Pána prstenů. Nový film o bojovnících Rohanu se výrazně odkládá
28.08.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Minulý týden studio Warner Bros. zklamalo řadu fanoušků, když se rozhodlo odložit premiéru druhé části Duny na příští rok. Rošáda následných přesunů bohužel zapříčinila, že se o mnoho měsíců odkládá i nový film ze světa Pána prstenů.

Disney Plus dál trestá předplatitele. Již natočenou fantasy neuvede, ale prodá
Disney Plus dál trestá předplatitele. Již natočenou fantasy neuvede, ale prodá
27.08.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Studio Disney se rozhodlo, že dostane svou streamovací službu Disney Plus do černých čísel za každou cenu. Má k tomu pomoci i prodej již natočené očekávané fantasy Kronika rodu Spiderwicků, kterou platforma nakonec neuvede. Snaží se ji naopak prodat konkurenci.